Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
64 bitet támogatja [link], UEFI Biosban is engedélyezve van virtualizálás, de akkor azt mondod külön VB 64-es virtualizálást nem támogatná
(az szép...)
Amúgy azt vettem észre, h miután felraktam VB-ot, kikapcsolt állapotban is eléggé tekerte a procit 20-5x% között ugrált föl-le, mialatt semmi nem ment...eltávolítva, újra helyreállt a rend, ennél ez természetes? Virtuális rendszer telepítésnél nem alapértelmezett C Users mappába (ez befolyásolja proci pörgetést?), hanem D-re tetettem,ill nem növekményesre választottam a létrehozandó képfile méretét, hanem fixr méretűre toltam rajta egy részt (jól be is akadt egy időre), melyiket célszerű amúgy használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(az szép...)