Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz
vaakuum #15347 üzenetére
Lehet, nem tudom. Bár nem hiszem, hogy olyan egyszerű lenne ezeket zavarni. Szerintem tudni kellene hozzá a pontos átviteli frekvenciát és a küldött jelet is. Van egy olyan eszközöm, amivel tudom mérni a frekit és a tesztelt kb. hat szenzor eltért egymástól pár század Hz-el. Bár a betörők nagyrésze nem hiszem, hogy vinne magával olyan eszközt, amivel zavart tudna okozni egy normálisabb rendszerben.
Az én riasztómnál kétirányú kommunikáció van az érzékelők és a központ között. A központom pl akkor is küldi az értesítést, ha valamelyik egységemben (víz-, füst-, mozgás-, nyitásérzékelő) merül az elem. Sajnos a bejárati ajtómnál lévő RFID-s billentyűzet elemének merülését nem jelzi, de arról meg az jelez. Ha kiriasztok, akkor pár percig pittyeg és villog.
Mire egy családiháznál kiépítesz egy rejtett vezetékes rendszert a tulajok megőrülnek. Vésés vagy kábelcsatornázás, (utóbbi azért a középosztály aljánál sem nagyon jöhet szóba), festés, egyebek.csabuka:
Bár nekem is van olyan ami nem, de a szenzorjaim nagy része micro usb betáppal is rendelkezik, így az elemeket csak áramszünet idején használja. A korábban belinkelt függönyérzékelő is ilyen.
Persze kiépített vezetékeléssel már más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Politika
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest