- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godlikezaza
csendes tag
Hm.
Én ezt a sorrendet egy ideális körülményekre tudnám értelmezni, tehát nem olyan korszerűtlen állapotoknál mint nálam.
Mint említettem, a mérőhely kialakító partnerek már voltak itt felmérni. Nekem azt mondták, hogy mielőtt ők munkához látnánk itt, azelőtt itt még egyéb munka van, amit ők nem fognak megcsinálni. Arra jöjjön a haver villanyász. (Egyébként még név szerint is ismerték a "haver" villanyászt, tudják ki, és még javasolták is, hogy ő tapasztalt megbízható régi motoros, tökéletes megoldás.)Tehát az a kérdés, hogy igazából mi az a munka, még minden hivatalos H tarifás dolog előtt, amit amúgy a mérőhely kialakító MVM partner meg tudna csinálni, de nem hajlandó.
És amire az MVM mérőhely kialakító azt mondta, hogy a haver villanyász (aki, ha jól vettem ki, ezen a környéken nem lehet ASZR, meg egyéb) tudni fogja pontosan mit kell.
És, hogy még a klímához is szükséges lenne-e előzetesen alakítani valamit.A köztes Démászos plombabontás egy picit megint újdonság... a köztes időkben a szokásos áramellátást/fogyasztást nem befolyásolja semmi? Lehet plomba nélkül minden?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Diablo IV
- Hálózati / IP kamera
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest