- Gaming notebook topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
4D4M
senior tag
Szerintem nem szabad PENt lakáson belül vezetni, illetve a legkisebb keresztmetszete 10mm2 réz és 16 mm2 alu esetén. Szerencsésebb lenne akkor már két földelés, akár megtartva a régi gagyit is, akár két újat kivitelezni a két helyen.
2 db 6-os MCU-val bőven jó vagyok gondolom az új és a régi kiselosztó között.
~
Szerintem a jövőálló megoldás a 3×10mm2, esetleg 5x10mm2. Akkor is, ha szerinted jelen pillanatban kizárható, hogy valaha lesz 32A, vagy három fázis. Amúgy miért akarod magad MCu (H07V-U) vezetékkel szívatni? Nem H07V-K-ra gondoltál?A földelés felől jövő alu
~
Ez mi, miért?oda érkezik az új földelés (16), onnan megy tovább a lakáselosztóba (16)
~
Kötés nélkül egyenesen a PEN szétválasztási pontjára kellene mennie, ha ez lenne az egyetlen földelés, de nem egy leányálom ez így az egész házon átvezetve...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest