Aktív témák
-
bobsurf
őstag
Na, szánjon meg valaki
-
bobsurf
őstag
fel
-
bobsurf
őstag
sajna újra keresek
-
bobsurf
őstag
még mindig
-
bobsurf
őstag
még mindig
-
sonar
addikt
Itt zegen a flexbe felvennének ugy hogy febrban diplomázok? de már nem járok suliba? esetleg vmi szervizes beosztásba? Vagy zegen más meló nem akad?
(diákmelón kívűl,mert az nem érdekel) -
A vodafone-hoz most csak úgy lehet kontakt ember nélkül bejutni hogy jelentkezel a mérnökgyakornoki programra. Erre csak akkor jelentkezheztsz ha idén végeztél a főiskolán/egyetemen.
A matávnál is van hasonló gyakornoki program 3 fordulós kiválasztással. -
bobsurf
őstag
még mindig keresek
-
-
horatio
tag
Én is hasonló cipőben járok.
Új melót keresek:
- villamosmérnök
- 7 év kivitelezési gyakorlat (kis- és középfeszültség), villamos építésvezetés
- gazdasági szakmérnöki
- az angolom kicsit kopott (a mai építkezéseken a legritkább esetekben találkozom nyugati nyelveket beszélő emberkékkel), de egy-két hónap alatt visszarázodnék ha kellene
Amit keresek:
- kivitelezési munkakör (bárhol az országban, utazás nem akadály)
- esetleg karbantartás vezető (jó pénzér') -
Goose-T
veterán
Én törökszentmiklósi vagyok, mégsem sírok, hogy itt dolgozom. Arra, hogy tapasztalatot szerezzen az ember, tökéletes ez a hely. Élhetetlen vagy. Még sírnak a diplomás emberek, hogy nem kapnak munkát. Van itt munka, csak kicsit jobban körül kéne nézni, nem szabad röghözkötöttnek lenni.
-
bobsurf
őstag
Ha lehet, akkor az én problémámra koncentráljunk!
-
Goose-T
veterán
Nálunk most keresnek IT projekt mérnököt, ha nem vagy programozás-orientált és szeretnél könnyen két év alatt rangos referenciát szerezni Zalaegerszegen (ugyanis ez egy HP-érdekeltségű meló), akkor küldd ide az önéletrajzodat:
zsolt(PONT)simon(AT)hu(PONT)flextronics(PONT)com. Ez a főnököm címe, neki kell most egy ilyen emberke. Az eredeti kiírás így néz ki:
IT Project Mérnök
Elvárások:
- nagyon jó kommunikációs képesség
- tárgyalóképes angolnyelv-tudás
- szakirányú végzettség (informatikai v. villamosmérnöki)
- adatgyűjtő rendszerek ismerete, adatbázis ismeretek (MS - SQL)
- 2-3 éves hasonló területen szerzett tapasztalat
Feladatok:
- kiemelt vevői kapcsolattartás
- projektek koordinálása, irányítása
- gyártástámogatás
Úgyis bővíteni akarjuk most az IT részleg nőállományát, eddig összesen kettő van.A tapasztalat annyira nem fontos, engem is anélkül vettek fel ide. Elég kevés erre a jelentkező, a zalai emberek nem képzik magukat eléggé. Aki meg nem zalai, az meg általában nem akar ide jönni. Pedig referencia- és tapasztalatszerzésre tökéletes hely.
-
Fisha
őstag
Errol egy szakallas vic jut eszembe, valahogy igy van:
Igzagato az alkalmazottnak:
- Garatulalok, te vagy legjobb munkaeronk. Felvettunk portasnak es egy honapon belul mar uzemeltetesi igazgato voltal az egyik szallodankban, aztan tovabb lepkedtel a szamarletran es ma, egy ev eleteltevel mar te vagy a szallodalanc ujdonsult igazgatohelyettese.
- Koszonom szepen!
- Csak ennyit tudsz mondani?
- Koszonom szepen.......Apa. -
Goose-T
veterán
Szerintem nagyotmondás esete forog fenn. Nálunk a kezdő folyamatmérnökök 170 bruttót kapnak, később felmegy 200-300-ra, esetleg felé. Ez a 800 bruttó kicsit meredek, nálunk a menedzserek keresnek 500 bruttó felett. A jobbak 700-800 bruttót kapnak. Gondolkodj! Melyik cég fizetne ennyit a munkásainak? Ez egy hülyeség. Nézz szét jobban, és akkor meglátod, hogy ez a fizetés egyszerűen irreális. Maximum azt tudom elképzelni, hogy valamelyik nagyon közeli rokona egy hozzá közel álló felsővezető, mást nem.
-
Fisha
őstag
Ehh ne offoljuk szet a szegeny topicot, ezert csak meg egy hozzaszolas reszemrol.
Egy szoval sem mondtam, hogy hazudsz, meg csak nem is gondoltam ra, ha valamire gondoltam az inkabb az ismerosod nagyotmondasa, mivel ez a fizetes egy multiknal kozepvezetoi beosztasban levo emberenek felel meg. Persze lehet, hogy a baratod iszonyat nagy kiraly a szakmajaban, de mashogy nemigen tartom racionalsnak a fizeteset, figyelmbe veve, hogy a feleert is talalnanak ra embert egy het alatt.
(Tudom-tudom: irigy kutya)
-
bobsurf
őstag
Kösz Srácok, de ez a 2 település elég messze esik, az érdeklődési körömtől. És nem hiszem, hogy annyit fizetnének egy kezdőnek, hogy ez nekem megérje.
Szal akkor pontositanék a hirdetményen: Leginkább pesti meló érdekelne! -
jpisti
senior tag
Milyen messzire jönnél el?
-
bobsurf
őstag
Paramétereim:
24éves budapesti Férfi.
BMF villamosmérnöki diploma
Puskásban szerzett Technikusi végzettség
Középfoku angol nyelvvizsga
Sz.gép kezelői vizsga (középfok)
Tanulmányaim leginkább a hiradástechnikára vonatkoznak, de a sz.gépes ismeretekkel is rendelkezem
Aszem jelenleg ennyi.
Lehet tolongani Értem
Aktív témák
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest