- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2025: bemutatkoztak a 10. generációs Lenovo IdeaPad notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Nekem sem egyszerű. Odáig megy, hogy kérhetem a játékot, ki is írja, hogy megkaptam, és hogy hol találom. Viszont a Steam-gomb csak átirányít a játék Steames oldalára, nem ad kulcsot. Azt szoktam csinálni, hogy válaszolok arra a levélre, amit ilyenkor küldeni szoktak (egy linkkel és a tranzakció számával vagy mi az), hogy nem kapok kulcsot. 1-2 napon belül válaszolnak, van benne egy link, arra kell kattintani és ekkor (de csak ekkor) bejelentkezni és meglesni a kulcsot. (Volt, hogy előbb jelentkeztem be és csak utána néztem a levelet a linkkel, de akkor nem adott kulcsot. Lehet, hogy csak véletlen volt, de inkább megtartom az előző sorrendet.) Szerintem próbálj írni nekik, biztosan segítenek. Te is eljutottál eddig? Remélem, segíthettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest