Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Ez igaz. De ha nekem valaki beméri a monitoromat egy ilyen méregdrága kütyüvel, és nekem a profi (már ha ilyet el lehet érni ezzel a monitorral) beállítás nem tetszik, fáj tőle esetleg a fejem, vagy a szemem, hát én biztos, hogy elállítanám!
Nem vagyok se grafikus, se fotobuheátor, hogy nekem a színhűség a numero uno legyen. Azt nem mondom, hogy a fű legyen sárga, vagy az ég legyen kék. A képe nekem tetsszen. Ha van időm szívesen kipróbálom a te beállításaidat ugyanúgy (elvégre te vagy a ph-n a VP191b nagy propagátora
) mint bármelyik tulajdonostársunk beállításait..
Amúgy nem bántam meg a megvételét. Szerintem engem a tn technika igen rossz látásszögei (melóba káromkodok is eleget) az őrületbe kergettek volna... -
vottokar
senior tag
Bocs Plazer, remélem nem érzed sértőnek, hogy több körben is érdeklődöm a moncsitól. Tudom, hogy te már a 19TFT topicban segítettél nekem, amit ismételten is köszönök! Sajna nagyon meg kell gondolnom, hogy be merjek-e vállalni egy ekkora kiadást. CSak győzködöm magam, hogy kell ez nekem...
mozsoról kösz az infót (látod, hogy közelebb vagy a tűzhöz)
Köszönöm ajánlásodat, délután már felhívtam őket, és megnyugtattak, hogy alapból pixelhibamentes, de ők meg is nézik nekem, ha kérem. Korrekt hozzáállás!
Délelőtt a helyi boltokban voltam körülnézni. Ott megigérték, hogy utánanéznek a pixelhibáknak, (hivatkoztam rád, persze nem névvel, hogy egy hibánál is cserélnek) Félóra múlva visszahívtak, hogy class2-es tehát ők csak 9 subpixelhiba után cserélnek. Attól, hogy ők megnézzék, mielőtt elhozzák a nagykerből elzárkóztak. Hát úgyérzem ezt a 150 000FT-ot nem náluk fogom elkölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- LG UltraGear 27GS85QX-B Gamer Monitor! 27"/Nano IPS/2k/200hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR400
- AOC U27B3M Monitor! 27"/4K-3840x2160/VA/HDR10/Freesync-G-sync! Beszámítás/Csere!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) mint bármelyik tulajdonostársunk beállításait..