- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Megint rossz oldalán vagyok a pénisznek.
De ahogy olvasom, te magadnak keresed a bajt.
Én csak kiválogatom a nyersek közül Media Pool-ba, ami használható felvétel. Marki In/Out-tal akár egy fájlból több snitt-et is, ha úgy adja ki. Majd szerkesztéskor ezeket tekintem át újra és csak bedobálom timeline-ra egy újabb Mark In/Out szakaszt, majdnem végleges formában. Persze képkockára pontosan már az idővonalon igazítom ki őket ritmusra, stb.
Én még csak ezután kezdek el foglalkozni bármilyen korrekcióval, addig max csak egy Input LUT-tok rakok rá, hogy lássak is vmit a képen. De nem értem mi értelme van végigpörgetni az összes nyerset, vagy ami még rosszabb, kézzel rendbe tenni mindent az előzetes válogatás után (pl. Media Pool-ba kerülés után minden egyes klippet)?
Ez nekem időpazarlásnak tűnik. Én csak azt tenném rendbe, ami rajta van az idővonalon.Viszont arról mesélj egy kicsit, hogy miért mutatod a menyának a nyerseket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Háztartási gépek
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dolce Gusto
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest