- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsi.greg
újonc
válasz
Silencer83 #3 üzenetére
Hát barátom ha egy videókártya 100 fokon megy akkor az mehet a kukába egy óra mulva, nekem volt már számtalan gépem és kb 1000 alkatrészem hevült tul meg égett ki és pukkantak el a csipszettek benne. Ne irj butaságokat az embereknek mert egy mostani videókártya elég sokba kerül egy buta válasz miatt.
-
juve600
nagyúr
üdv
gtx 760 kártyánál milyen programmal lehet megnézni a vrm hőfokot,hwinfo nem muatatja
thx -
Melorin
addikt
Sziasztok.
7790 kártya játék elindítása és random idö után -999 fokot mutat
Csak gép restart segít újra helyes értéket mutatnia. Mitöl lehet ez.? -
Hackerman
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy milyen programmal tudom lefixálni a hőfokot a videokártyán? Vagyis olyan program kellene amivel be tudom állítani azt,hogy 60 fokon tartsa a kártyát mindig és úgy igazodna a hűtés hozzá.Valakinek ötlet esetleg? Fontos lenne
-
Sziasztok!
Van egy Sapphire Radeon HD 4850-es videókártyám és alapból 50-54 fokos. Terhelésnél 70 fokos.
Hogy lehetne lejjebb vinni? -
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom. hogy elég hirtelen melegszik fel a videokártyám mostanában. Aktivítás 96%-ra megy fel amikor, csak netezek és kb 70 fokra megy fel a hőmérséklete. Az a fura, hogy van mikor nem melegszik fel és csak 30 fok között van, de többször hirtelen felmelegszik. Játékoknál nem nagyon megy fel a hőmérséklet szerencsére, de félek, hogy nyáron tönkre fog menni. AMD Radeon 6850 toxic videókártyám van. Overdrive kikapcsolása se segített. Ventillátor 33%-on pörög, sajnos ha feljebb veszem, akkor eszméletlenül hangos lesz. GPU órajel az 820 mhz a memória meg 1100 mhz. Szerintetek a hűtéssel van gond?
-
Adoka120
tag
Sziasztok!
Már nagyon sok helyen kerestem választ a kérdésemre de sehol se találtam.
Van egy Asus laptopom amibe egy ati radeon 4570-es van. üres járaton 67 fokos a gpu, de ha elindítom a gridet vagy bármi játékot akkor felkuszik 96fokra is akár ez egészséges ennél a szériánál?
Hűtőpad is van a gépem alatt ami rendesen adja neki a hideget. -
SZKEBE75
senior tag
Szevasztok.
Mi lenne az a hőfok a HD7990-es karinak amit 24/7-ben megbírna?
Tudnátok ajánlani progit ami az általam megadott hőfok elérése után újraindítja a gépet v.hasonló megoldást kínál?előre is köszi,nagyon fontos lenne.
-
Qtya72
aktív tag
Üdv!
Aida64-nél a GPU VRM1, VRM2 mit jelent?
Játék alatt gpu dióda 74 fok, vrm1 72 fok, vrm2 25 fok. Ez normális? A vrm1-2 közti különbség. -
fbeni91
tag
válasz
Attis Radeon #212 üzenetére
A hiba meg oldódott! szemmel nem látható módon nem illeszkedett a gpu-ra a hűtés!
:S
-
fbeni91
tag
üdv mindenkinek! Vettem egy Artic cooler accelero S1 rev2 hűtést vadonat új!
Fel tettem egy sapphire HD3870-re!
minden klappol tökéletesen. kapott 2db 8cm ventitt is. max fordulaton mennek! de furmark-ot el indítom 49-foknak írja a gpu-t folyamatosan! van mikor meg elkezd rendesen emelkedni a hőmérséklete! és nem több mint 5 másodperc alatt 100 fokon van a vga!! ha a kezem rá teszem a vga hátuljára ahol a gpu mag van, meg égeti a kezem! viszont a GPU monitor meg ami ugye egy külön progi az meg 108foknak írj a vga karit 5 másod perc alatt!Valakinek valami ötlet?? a 4hőcsöves hűtés meg kb majdnem hogy hideg!!
Kíméljetek az olyan kérdésekkel h fel fekszik-e rendesen a hűtés, memória hűtések,fet hűtések nem-e jöttek le! NEM NEM JÖTTEK LE! IGEN RENDESEN FEL FEKSZIK A GPU-RA!!
-
fbeni91
tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni!
Van egy "Ati" Sapphire HD3870 VGA-m. és referencia hűtése van, ami annyit foglal magában h Látok egy réz talpat a GPU felett. De a hűtő bordák, és a többi része a hűtés 80%-a Alu!!
Alapjáraton semmit sem csinál a gép, így 42-fokos a kártya!
Amint el kezdek jáccani 60-75fok között megy a hőmérséklet, és 40%-alá nem hajlandó menni a fentije! én pont ezért sokallom a fordulatott mert nekem kicsit hangos!
Lehetne evvel valamit kezdeni?- tehát h-
1.Lassabban forogjon a venti!
2. Ne legyen ilyen meleg a Kártya! főleg nem Üresjáratban!Újra lett pasztázva! 100%-ban tiszta a hűtés! 100%-ban tökéletesen illeszkedik fel a hűtés a kártyára!--Még mielőtt valaki ezekkel jönne!
a házban van 1 8cm táp venti, 1 gyári intel hűtő, 1 8cm hátúl, 1 12cm oldalt-ez közvetlenűl a kártya ventihez adja a friss hideg levegőt! Szoba hőmérséklete 17-22-között!
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
A pcm nem szabályozza magát teljesitményarányosan, érdeklődnék hogy van e olyan progi amivel igy kimélni tudom a gépet, hogy ha csak win megy akkor ne dolgozzon ezzerrel a proci és a vkártya... van valami szabályzó program??? Asus a8n sli és 7300gt videokari, olds gép! Köszi a tippeket
-
Crank822
tag
sziasztok!,következö gondom lenne egy ilyen dolgot fedeztem fel hogy mikor játszok ilyen zöld zinü hullámok vannak a képernyön és az asztalan,és nagyon zavara a dolog eddig nem volt ilyen,kérdezgetem már utána elméletileg melegedés!
erről a kártyról lenne szó!
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=305&lid=1
-
Crank822
tag
válasz
--=Zolee=-- #206 üzenetére
Hello,nekem is volt ilyen hibám ezt TDR-hibának hivják és ez driver hiba!,meg kéne probálni régebi drivert felrakni és talán az lehet meg is oldja a gondot
-
--=Zolee=--
csendes tag
Sziasztok.
Geforce GTX 285 (1GB DDR3) videokarival játszottam Maffia 2-t és pár óra múlva egyszer csak elkezdett minimálisan szaggatni (alig észrevehetően), majd szétesett a kép teljesen.
Utána elkezdett villogni a monitor, mintha ki-be kapcsolgatnám. Mire észhez tért a gép és sikerült elindítanom az Everest-et 65C hőmérsékletű volt a GPU.
Közben fel-fel dobált egy ilyen üzenetet:
A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt.
Windows Kernel Mode Driver v. 320.78 képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt.Valami tipp, hogy mi a kínja?? Hűtés probléma, esetleg driver?
Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásokat! -
Bodzakürt
csendes tag
Sziasztok!
Van egy asus gt 630 vga és terhelés alatt pl.:fry cry 3 alatt fel megy 60-63 fokra a kártya ez sok vagy jó?
Mer ilyenkor eléggé fel pörög a venti a kártyán és emiatt kicsit aggódom ,nem szeretném ha idő elött elpatkolna
a cucc. -
djdaniel
senior tag
80-82°C-fok terheléskor kicsit sok, legtöbb hasonló kártya is eléri ezt hőmérsékletet, bár kérdéses hogy ez mennyire egészséges a gpu-ra nézve.
Gondolom a ventilátora szabályozva van, biosa meg gondolom olyan hogy pl; 60°C-foknál 60%-on pörögjön a ventilátora.
Esetleg annyit tudsz csinálni, hogy rivatunnerel 100%ra rakod a ventilátort, mi előtt terheled a kártyát.
egyébként alapjáraton hány rmp-vel forog a ventilátor ?
Táp nem be folyásólja a a kártya hőmérsékletet, legalább is szerintem.
Gyártókat sokkal jobban érdekli a desing, mint a hűtő hatásfoka, nem is kell messzire menni, ott van pl; a 8800gt az 1slotos, szinte fűteni lehet vele. -
cozykaa
csendes tag
Sziasztok!
Vettem félével ezelőtt egy hd7950-es kártyát TF3 hűtéssel.A gond az lenne ,hogy rettenet gyorsan felmegy 80-82 fokra a hőmérséklete alapfeszen.De ha a feszültséget át állítom 1000-re az alap 1028-ról akkor "csak" 73 fokig megy,illetve alapjáraton is csak 35-38 fok.A házba(Tt v4) 3 rendszerhűtő vt van egy a kártya alatt ,hátul,elöl.Tápom Chieftech ctg 500 esetleg ez lenne kevés neki? -
zolee5016
őstag
1 szerkesztés gomb
Na akkor számolj!! proci 70w vga kb 200w a többi olyan 30-50 w =ez alsó hangon kb 300w
Na ezt egy hkc táp tuti nem bírja el! Azok jó ha a ráírt érték felét tudják Én egy 500w-os hkc-t egy 9800 gt-vel leküldtem alfába.....
De hogy tudj viszonyitani egy kis olvasnivaló
Digit XTNa egyformán számoltunk
-
DigitXT
félisten
Dehogy jelzi azt.
Persze: világít, mert be van kapcsolva, VAN tápfesz.
De amikor játszol, sokkal komolyabb terhelést kap a táp: ha nem tudja
a felvenni kívánt teljesítményt kiszolgálni, akkor nemes egyszerűséggel
lekapcsol. Rákeresve a márkára, sajnos nem igazán ajánlott táp gyártó.A helyedben inkább ruháznék be egy jó, márkás tápra, ami le is adja a
ráírt teljesítményt, mint aftermarket VGA hűtőre, ami (ezen!) nem segít.
(Persze ne legyen igazam: ha tényleg csak a meleg miatt van baja...)
-
zolee5016
őstag
Az gáz......nekem sli-m van 460-as amig zárt oldallapal ment(strike-x) addig 60-65 között volt a hőfok.Aztán megcsináltam,de míg készült az oldallap 70-et is elérték a karik.Kaptak egy 22cm ventit...55 fölé nem mennek(ezeket az értékeket 4-5 óra játék után mondom.)
link
link2
Szóval ott is van már buktád.....De mint DigitXT írta afterrel fel kellene "térképezni" a pontos helyzetedet.Fok /ventifordulat
Szerk a táp hkc 550w az nem gondaz egy hatalmas probléma!!!
-
DigitXT
félisten
Ha már úgyis afterburner, akkor szerintem feljegyzi a max. hőfokot.
Ha meg nem, akkor pl. RealTemp a barátod, az biztosan tudja...Amúgy igen: ha "hajszárítós" ventiprofilt használsz, akkor szépen le
lehet szorítani a hőmérsékletet (akár 10-15 fokkal is): ha úgy már jó,
akkor mégsem a táp. Én csak azt gyanúsítom, mert az a logikus. -
zolee5016
őstag
Na ez jó....ha másodpercek alatt leesik a hőfok akkor jónak kellene lennie annak a gyári hűtésnek!
Azért érdekelne milyen házban hajtod(rácsos ,zárt, oldallap nélkül?).Amugy a 285 és a 480 a két legforrófejűbb vga az NV-nél tudtommal.90 fokig nem lehet baja Füstszag??? Esetleg meleg porszag nem? Ha füstölne az gáz lenne
-
feribk
aktív tag
csak tipp az a 80-90 fok mert ha game közbe lerakom tálcára akk gyors meglesem és akk épp annyit ír ki de másodpercek alatt lecsökken akár 65 fokra is
szval pontosan nem tom hány fok volt akk a vga mikor újraindult a gép...
de azóta már kicsit alkottam az msi afterburnerel és azóta nem indult újra de biztos ami biztos vmit csinálni akarok vele
mert féltem
-
DigitXT
félisten
Nem tuti, mert a 80-90 foktól nem fog újraindulni a gép.
Előbb kapcsol be a kártya hővédelme 100 fok fölött.(Én egyszer véletlenül lehalkítva hagytam a gyári hűtőt,
játék közben is, és úgy nagyon kevés volt a kártyának:
azt vettem észre, hogy furán belassulgat a játék. De a
gép nem indult újra, és semmi más jele nem volt, hogy
nagyon melege lett valaminek.) Szóval ha újraindulgat,
azon a jobb hűtés sem valószínű, hogy segít. Én első
körben a tápot nézném meg, hogy mi van vele. Milyen
típus + előtte milyen VGA volt a gépben, amivel jó volt.Szerk: amúgy természetesen értem, amit írtál - csak
azt mondom, hogy HA játék közben szeretnéd, hogy
50 fokos legyen, azt szerintem léghűtővel nem tudod
kivitelezni. Nekem vízzel volt ilyen 45-50 fokos "átlag"
terhelésre, de ha nagyon meg volt pörgetve, akkor az
55-öt is elérte - igaz, utóbbit már lehet, hogy SLI-ben. -
feribk
aktív tag
-
zolee5016
őstag
Azért ide is beírhatnád milyen karid van.Szerintem csak én tudom
Első körben a hűtés ellenőrzése megfelelően fekszik-é a gpun(nekem volt sajna már,hogy engedett két csavar és elállt a hütés a helyéről. 2 újrapasztázás.(de nem gány pasztával mert itt igaz a drágább ,jobb.Ha ez se jön be akkor lehet keresni a nem gyári megoldásokat(Icy-accelero stb)amik jók a GTX285-re
-
DigitXT
félisten
Játék közben 50 fokos? Akkor vízhűtés kell rá. De amúgy minek az neked?
Ezeket úgy tervezik, hogy a gyári hűtővel szépen dolgozzanak, és kész.Egyébként csak azt nem írtad, hogy milyen VGA, de itt láttam, hogy 285...
Esetleg a kártya topikjába is benézhetsz, hátha tudnak segíteni aftermarket
hűtőkkel (nekem volt gyári és Accelero hűtőm is a 285-ökön, és persze víz).Szerk: ha újraindul a géped "a VGA miatt", az inkább a táp gyengesége...
-
feribk
aktív tag
válasz
anderledani #174 üzenetére
hasonló problémám van
nekem is meleg a vga de nekem a gép restartolt
-
feribk
aktív tag
hali! Hogyan lehetne hűteni a vgát? alapjáraton 50 fok játék közbe 80-90 fok... jobban szeretném ha játék közbe lenne 50 fokos
tippeket ötleteket várok... vagy esetleg vga hűtést ami erre a vgára jó lenne...
-
anderledani
őstag
Vertex3D Radeon 6770 1GB-om van.
GTA IV játék közben az árnyaló hőmérséklete a 100-110°C-t is eléri a DispIO pedig a 90-100 fokot is.
Ma érdekes dolog történt. Játszom, egszer csak szürke csíkos lett a képernyő. (minden eltűnt) Gyorsan alt-f4-et nyomtam, kilépett a gta-ból de az asztalon is képhibák voltak. Restartoltam, megjavult de most aggódom, nagyon melegszik a kártya mit csináljak?
Nem lett maradandó baja? -
szabeska
addikt
8800 gtx-nél sok a 105 fok játék közben?
-
steveistvan
tag
Sziasztok!
tudtok valami progit ami kijelzi más programok futatása alatt hogy hány fokos a gpu mem árnyékoló?
más progi alatt pl játékra gondoltam!
előre is köszi a segítséget
Üdv! -
törölt tag
válasz
freelanced #169 üzenetére
Akkor tedd csak 70-75%-ra, én biztos megnézném, hogy úgy mit alkot, és hogy mennyire szenved?!
Vagy szellőztesd meg egy kicsit jobban a házat, lehet hogy bent ragad a meleg... -
törölt tag
válasz
freelanced #167 üzenetére
Miért nem adsz egy kis kakaót a ventire? Ha csak 50%-on fut, akkor még van hova pörögnie...
-
freelanced
addikt
Hali! Van egy HD6870 kártyám és most 70 fokon megy 50% venti használattal... félek, hogy gáz lesz mit tegyek? Ha játszok szerintem megüti a 80 fokot is :S
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy EVGA Geforce 9600GT kártyám és véleményem szerint kicsit túlfűtött, alapjáraton 60-62 °C-on üzemel gyári hűtéssel. Nézegettem, hogy kicsit poros, illetve hogy újra lehetne pasztázni, de nem tudom mennyi értelme lenne :/, ahogy néztem nem csak a GPU, hanem az összes kis chip be van nyalva rajta, és az nem kevés paszta lenne
Másrészt, gondoltam rá, hogy gyári hűtést cserélem egy Zalman VF900-cu-ra, de az a GPU-n kívül mást nem igen hűtene :/
Melyik megoldás lenne ideálisabb? Vagy a hőmérséklet emelkedés a kártya közelgő végét próbálja jelezni?! -
Zancrow
csendes tag
Sziasztok ,
Nekem 1 kis gondom lenne , nem nagyon értek ezekhez a gépes dolgokhoz .
Az lenne a problémám hogy a kártyám (http://www.msi.com/product/vga/R6950-2PM2D2GD5.html) 70fok körül mozog erősebb hűtésen Battlefield 3 vagy pl wow alatt , ez nem is lenen gond , csak ki*aszott hangos mivel a gépház nem igazán szigetel jól és üresben is ha nem csinálok semmit csak netezek 35%os fordulattal mozog 45-55között , ezt azért nem értem mert SharkoonT9 házam van amiben van 3 venti plusszban.
Nekem azt mondják hogy 70 már nem egészséges 1 kártyának , viszont ha nagyon porgetem a ventit nem lessz hosszú életű .
Valaki szakértő nem tudna nekem segíteni beállitani ? -
huby80
senior tag
válasz
krsztn01 #156 üzenetére
Nekem is sapphire 6850 em van és 950/1200 tuningal ami azért nem pici 70 fok max a bf3 alatt ultrán full hd ba! furmárkba ami nagyon megküldi a kártyát szerintem a legjobban az összes közül max 82 fok!! [de ebbe a házba]
Szoval valószonü ,hogyha megoldod a ház szellözést akkor neked is ilyen hüvös lesz!
-
sajátgép33
csendes tag
Sziasztok!!
Nekem egy ASUS NVIDIA GEFORCE 7600 GS 512 mb-os karim van.
A következő lenne a gondom. Amikor játszok a gépen akkor a hő fok fel megy 77re:S
de csak játék közben..... ha nem játszok csak netezek akkor normális hö fokon megy pl: 45-55 között mozog. Én arra gondoltam hogy újra kéne pasztázni a hűtő bordát
Szerintetek jó ötlet lenne? Valakinek vlmi ötlet? -
szabok512
csendes tag
Halli!
Az Nvidia GTX 550 Ti-ről mi a véleményetek?
Mert mindenre gondol az AMD, de a hőfokokra nem.
Mondjuk fogyaszt 116W-ot, de viszont nagy a GPU-felülete és jobban
lehűti a ventilátor.A Hd 7750 valami vicc 22 fokos szobában játék közben 80 fokos a proci,
fogyaszt 55W-ot kérdem én mitől ennyi?Az 550 Ti a teszteket elnézegetve 55 fok felé nem megy
nekem egyre jobban tetszik ez a kártya és lehet nem sajnálom rá az a
plusz pár ezer forintot. (teszem azt hogy Radeon párti vagyok)Chris
-
uborka001
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha kicsit offtopicos a témám, de sürgős lenne! Szóval, beraktam a gépbe ideiglenesen egy videókártyát , amíg a rendes szervizben van. Betettem a VGA-t és frissítettem is , de a windows 7-es minialkalmazás , egy bizonyos GPU Meter azt mutatja, hogy nem dolgozik a videókártya. Egyedül a hőmérsékletét mutatja ami 45 C fok körül mozog.
Alaplapom: Asrock 770 Extreme3
Videókártya: geforce 7600 GSVárom az öteleteket!
Előre is köszi!
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom volna,hogy az adatlapomban szereplő kártya egy sima Unigine Heaven benchmark alatt 75fokos amivel semmi gondom nem is volna,bár azért elgondolkodtató,hogy mi lesz nyáron mert most van 17 fok a szobámban,de furmark alatt 90fokig hagytam és kiléptem nem mertem tovább gyötörni.Órajel a gyári,valami nem ok a hűtővel vagy ne is törődjem vele?Oldallap nincs fent...
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
-
massaf
csendes tag
Sziasztok!
Ati asus eah 4770 formula videokártyám van.A baj az lenne h 4-5 hónapja újrapasztáztam és teljesen jól ment,de a minap észrevettem h 95-100 fokra felmegy játék közben.megnéztem a kezemmel de nem tűnik túl melegnek szerintem még ennnél melegebb is szokott leni.A biztonság kezdvéért újrapasztáztam de ugyanúgy rossz.Játékoknál nem akad különöskép,mi lehet vele a hiba?Lehet egy érzékelő? -
krsztn01
csendes tag
ez a 80°C általánosan igaz a kártyákra? csak mert az én sapphire HD6850-esem játék közben másfél óra után már alulról nyaldossa a nyolcvan fokot... vagy ha beszerelnék egy nagyobb ventit a házba azzal le tudnám jelentősebben szorítani a hőfokot? (gondolom megreked a meleg levegő)
-
Size83
csendes tag
Tiszteletem uraim! Adott egy Gainward GTX 460 SE Fur Mark v1.9.2 Burn-in test alatt a vga hőmérséklete beáll 84 fokra. Ez megfelelő/normális vagy aggódjak? Komolyabb gépigényű játékok közben is hozza a 70-80 fokot. Mennyi ezeknek a videókártyáknak a normális terhelés alatti hőmérsékletük?
Előre is köszönöm a segítséget! -
ken26
tag
válasz
krisz 9600 #149 üzenetére
próbálj pasztát cserélni,csak sajna huzni nem érdemes ,mert hosszutávon ez az eredménye,vagy jobb hűtés kell neki!
KvardAlien:válasz igen ha pasztázod,kb.10-fokot is eshet sőt már 1-év után pasztázni kell,mivel kiszárad és nem hűti,de azzal nem rontod el,rosszabb nem lessz csak jobb!
bubszi93:igen normális hőfokon megy a karid,nyugodj meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- További aktív témák...
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest