- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
moorii
újonc
Sziasztok! Van egy rendszerem, ami jelenleg úgy tűnik nem működik. Egy synogy 216 play, egy Mibox, és egy 4K-s megjelenítő. Rövid filmeket gond nélkül visz, de ami hosszabb mint 1 óra, annál vége. egy 3 órás filmet gpnd nélkül visz 1 órán kersztül, majd elkezd szaggatni, 1,5 óránál meg csak a film felét látom. Próbáltam VLC-t, és a saját appot is. a roter egy asus Lyra. A Mibox 4K-ra van állítva, hogy konvertáljon fel. Kábel 2,0 HDMI. Nem nagyon szeretnék olyat hogy ha meg akarok nézni egy filmet másoljam ki pendrive-ra, és azt dugjam be a mibox-ba.
A Nas kábelen van rákötve a routerre, a mibox sajnos csak wifi-s.
Előre is köszönöm.
üdv: KZ -
schumy1
aktív tag
A következő a problémám. Egyik napról a másikra jelentkezett ez a jelenség.
Xhamster honlapon nem látom a videók kicsinyített képét és megnyitni se tudom mert azt jön be hogy a keresett oldal nem található.
Gondoltam flash baja van, de újtaraktam mind a flasht mind a Firefoxot, IE-t, lefuttattam spybot, awast vírusírtót de semmi változás. Mobilon tökéletesen megy az oldal, pc-n úgy is ha mobilnetet megosztom a géppel. Nem tudom mi lehet. Digi netem van, de mondom ez egyik napról a másikra jelentkezett, se robot se vírus sincs. IE böngészőn se megy. Ne mondjátok hogy próbáljam ki a Chrome-ot mert ez nem megoldás. Diginet wifin megosztva mobillal, és úgy is megy te hát nem az van hogy korlátozott volna a Digi.
Találkoztatok már ilyennel? -
AleJet
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék: az MKV video lejátszással bajlódom.
Mert ez az adata a videonak:
Video Codec: AVC
Video Bitrate: 6250 kbps
Video FPS: 59.94
Video Resolution: 1280x720Audio Codec: AC3
Audio Bitrate: 384Kbps
Audio Channels: StereoA problémám az, hogy -XP-t használok- amíg nem ez volt a video és /vagy az audio sűrűsége nem volt semmi problémám . BS Player tökéletesen játsza, nem akad csak a hang és a kép között 10 mp különbség van. A kép lassabb, mint a hang.
Ja és még valami; szinte miden lejátszót kipróbáltam, de a BS-en fut a legjobban a video.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
kifli007
újonc
Én letöltöttem videókat nCore-ról és az a gond velük, hogy minden lejátszóval megpróbáltam (különösen GOM playerrel), de mégis játszik a 30 perces videóból 14-15 mp-t aztán a végére ugrik és abból 1 mp-t :// és nagyon tanácstalan vagyok.
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
olyan problémám van, hogy a következő gépen:
amd phenom II. x4 965
4 gb ram
ati hd5770Az 1080p-s videók lejátszása akad. VLC-playerrel játszottam le, ha media playerrel próbálom akkor is akad, csak kisebb mértékben.
Nem hinném, hogy hardvergond, inkább szoftverproblémára gyanakszom.
Van valami olyan javaslatotok, amivel akadásmentesen lejátszhatók ezek a videók?
Normális lejátszó kellene, mert pl. a mediaplayer sem sokat ér, nem kezeli a feliratot rendesen stb.
köszi -
bodza13
csendes tag
Hellotok. Az a problémám van hogy a youtube-n el akarok indítani 1 videót és csak fekete kép jön be. De az indavideón elindítja a videókat. Nemtudom mi lehet a baj.
-
villamos
őstag
Van egy videó, amely lejátszásakor furcsa jelenségeket tapasztalok. Több program is van a gépen, de lejátszani egyikkel sem tudom normálisan. A gépen K-Lite codec pack van fennt. Csak ezzel az egy fájllal van probléma, minden más lejátszása tökéletes.
Ha Media Player Classic -kal, vagy Windows Mediaplayer -rel próbálom lejátszani nincs hang, olyan mintha nem lenne hangsáv. Viszont ha Crystal Player rel próbálom, akkor hibátlanul megjelenik a hang, viszont a filmet valamiért dupla sebességgel játssza le. Hasonlóan viselkedik akkor, ha az eredetileg Linux -os Mplayer-t használom, de az meg lelassítja a videót.
A kérdés egyszerű, hogyan tudnám rendesen lejátszani? -
vzs
tag
Sziasztok!
Windows 7-et használok, pár hete a Bsplayeren állítgattam valamit, próbáltam a hardveres videó gyorsítást beállítani, de valamit elállítottam, ami után a windowsmedia playerben, ha videót játszok le olyan, mintha maszkos lenne a kép:
Kép róla
Bsplayer alatt minden tökéletes:
Kép rólaIgyekeztem egy videó ugyanazon kockáját elkapni mindkét programmal, hogy látszódjon a különbség.
Nem tudom mit állíthattam el, mindent megpróbáltam, de sehogy sem jött rendbe a windows media playerben a videó lejátszás. Bsplayer letörlése sem oldotta meg a problémát. Valamit nagyon elállított a rendszerben a bsplayer.Videó kártyám: Ati radeon hd 4850
-
indecible
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy olyan problémám h a most újonnan vett gépem se a youtube-on lévő videókat se semmilyen más videót nem játszik le normál sebességgel (kb. az eredeti 2x-ének, 3x-ának tűnik a sebességük) , ráadásul hang sincs. Próbálkoztam különböző codec packokkal de egyikkel sem jártam sikerrel. Nem tudjátok mi lehet a gond és hogy lehet orvosolni a helyzetet?Előre is köszi a segítséget!!!
-
maszázssz
csendes tag
válasz
zsoltika86 #108 üzenetére
Nagyon szívesen, bár nem tudtam segíteni!
Most beleültetted a bogarat a fülembe, utánna fogok nézni ennek a pályázatnak, mert én is szoktam kis filmeket kreálni. Majd valamelyiket feltöltöm hátha fortuna kegyes lesz.!
Azért kiváncsi leszek a videódra!
Én is megyek cod 5 özöm egy kicsit ! .. -
maszázssz
csendes tag
válasz
zsoltika86 #106 üzenetére
Persze engem érdekel! Mutasd!
Én is amatőr filmes vagyok. Ez valami pályázat?? -
maszázssz
csendes tag
válasz
zsoltika86 #104 üzenetére
Aha, akkor ezt te vetted fel te vágtad össze? Ilyen kis film rendező vagy?
-
maszázssz
csendes tag
válasz
zsoltika86 #102 üzenetére
Értem ! akkor szerintem reklamáljál azokon a megosztókon amelyeken a vége lemarad, nekem még ilyen gondom nem volt szóval fogalmam sincs hogy mi lehet a te problémád!
Amúgy ez milyen fajta videó? -
maszázssz
csendes tag
válasz
zsoltika86 #100 üzenetére
Hmm! Én ilyennel még nem találkoztam, és sztem nincs is.!
Próbáld meg a konvertálást.! De milyen az a kfc videó megosztó, valami új dolog??
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest