Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem.
VHS digitalizálásról van szó, a nyersanyag már rendelkezésemre áll egy 720*576 pixeles dv avi file-ről van szó.
Ezt szeretném megvágni, majd archiválni vegas 15 alatt.
A kimeneti -render- formátum alatt nem találtam hasonló pixelszámmal rendelkező template-et, de mondom nincs gond, válaszottam egy 720p-t majd azon belül customizáltam a felbontást 720*576-ra, vagy ennek a képaránynak megfelelően 900*720-ra.
Az a gondom, hogy hiába állítok bármit, a végeredmény képaránya/pixelszáma sosem az, mint amit szeretnék.
A horizontális pixelszám 20-al mindig nagyobb mint a beállított, a vertikális meg ennyivel kisebb... Így a kép kicsit torzul, érthető módon.
VLC-ben ha nézem a végeredményt, ilyen felbontásokat ír a médiára hogy 738*560 és hasonlóak. Pontos számot most nem tudok mert nem otthon vagyok, de sztem ennyiből is érthető mi a gondom
Nem tudom mi okozza ezt és több kérdés is felmerül.1. Érdemes felskálázni 720/1080p-re egy 576p-s vhs anyagot vagy nem? Én különbséget nem láttam...
2. Amennyiben nem, úgy mi a módja annak, hogy pontosan ugyanazt a felbontást kapjam render után mint a forrásanyag?
3. Nem szorosan ide tartozik, csak érdekel, miért van az, hogy yt-n az összes vegas pro 15 tutorialban 1440*1080-ra állítják a project propertiest majd ebben dolgoznak 1920*1080-ban?
Bocsánat ha túl alap dolgot kérdezek, nagyon kezdő vagyok még
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest