Aktív témák
-
vtechun
veterán
még 1 pont a VirtualDubMod-nak + még 1 azért mert ingyenes...
-
net84
őstag
Kerestem a rotate filtert, de sehol sem találtam.
Nem tudná valaki elküldeni vagy felrakni ide egy linket, hogy honnan tudnám leszedni???
Letöltöttem a megadott linkről a progit (arra nem emléxem, hogy melyik verziót, de az volt a legelső a listában és ennek volt a legnagyobb verziószáma). Ebbe nincs bent? -
net84
őstag
THX
''VirtualdubMod''
Ez a progi rendes neve?
[Szerkesztve] -
vedit
csendes tag
pedig van benne jó pár effekt! lásd video/filter és még *.vdf-ekkel tovább tudod bővíteni (nekem jó adag van belőlök és többet érnek (nekem) mint a ''proffessionális'' videoeditálók 0 effektjei!
-
net84
őstag
Hellosztok!
Olyan progikat keresek, amivel a videó kép el lehet forgatni (adott esetben 90fok)...
Esetleg még amit tudjon:
- forgatás (már említettem)
- mentés másként, tömörítés
- szokásos képszerkesztési funkciók
Sürgős lenne ...
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest