Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
vtechun
veterán
még 1 pont a VirtualDubMod-nak + még 1 azért mert ingyenes...
-
net84
őstag
Kerestem a rotate filtert, de sehol sem találtam.
Nem tudná valaki elküldeni vagy felrakni ide egy linket, hogy honnan tudnám leszedni???
Letöltöttem a megadott linkről a progit (arra nem emléxem, hogy melyik verziót, de az volt a legelső a listában és ennek volt a legnagyobb verziószáma). Ebbe nincs bent? -
net84
őstag
THX
''VirtualdubMod''
Ez a progi rendes neve?
[Szerkesztve] -
vedit
csendes tag
pedig van benne jó pár effekt! lásd video/filter és még *.vdf-ekkel tovább tudod bővíteni (nekem jó adag van belőlök és többet érnek (nekem) mint a ''proffessionális'' videoeditálók 0 effektjei!
-
net84
őstag
Hellosztok!
Olyan progikat keresek, amivel a videó kép el lehet forgatni (adott esetben 90fok)...
Esetleg még amit tudjon:
- forgatás (már említettem)
- mentés másként, tömörítés
- szokásos képszerkesztési funkciók
Sürgős lenne ...
Előre is köszi!
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest