- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amazon Kindle
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Ferdzsoo #1049 üzenetére
Proba cseresznye. Bar jo eselyed van, hogy az alap,neadjisten regebbi programmal nem tudsz olyan beallitasokat megcsinalni esetleg, amivel elfogadhato minoseget tudnal kesziteni. Ezert kerdeztem, hogy milyen markaju,tipusu a tunered, hatha tudok,tudunk ajanlani hozza egy jobb PVR alkalmazast
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
-
Ferdzsoo
addikt
Olvasgattam visszafele, nem nagyon találtam, ti milyen progit javasoltok TV-tunerről való videjódigitalizáláshoz.? Nekem valami hulla egyszerű kellene. Nagyon nem csináltam még ilyet, és semmi malőrt nem akarok csak digitalizálni és kész.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
törölt tag
válasz Dzsiforsz #1045 üzenetére
Ha DV kamera, akkor azt felesleges digitalizálni, mert már alapból az (még ha szalagon is van). Szóval ha van a lapodon IEEE-1394 (általában hibásan FireWire-nak nevezik), akkor ahhoz venned kell egy megfelelő kábelt (tipikusan 4/6-os DV-kábel), összedugod és élvezel. A gépre átvitelhez nem kell sok extra, a Windows Movie Maker képes rá. Ekkor kapsz egy bazi nagy avi-t, amit már úgy tömrítesz át, ahogy akarsz. A Cerka is jó erre, csak tovább fog tartani.
Ha nincs a lapon IEEE-1394, akkor veszel egy kártyát, 2-3k körül kezdődnek.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsiforsz
tag
Üdv!
Vettem egy Samsung miniDV kamerát és érdekelne hogy milyen eszközt ajánltok videodigitalizásra? A szgép nem e legerősebb egy 2,2ghzes celeron van benne, ezért saját erejéböl gyengén dolgozik videoknál. Lehet kepni olyan eszközt ami saát maga elvégzi a video konvertálását, eestleg vágási feladatokat, néhány egszerübb effektet tesz a videoba, tehermentesitve a cpu-t??? , és utána a gépen keresztül ki lehet írni DVDre?
Kösz! -
Mui
tag
Azon nem tok már mit állítani, mindent probáltam, de ha a video auton van akkor tök mindegy mit állítok a tunerben, mert a képet ugye össze vissza állítgatja a video, amit a tuner nem tud követni, mert az vagy Pal, vagy nem!
Nagyon szomorú vagyok!
De már legalább tudom a baj forrását, idáig ezt sem tudtam! -
Mui
tag
Próbálgattam minden lehetséges módon, és kisilabizáltam hogy a videonak van egy olyan beállítása hogy színnorma, na ezt kell PALra állítani, mert auton volt, szóval ha azt átállítom akkor elvileg jó!
Csak egy baj van visszaállítja magát menet közben!
Fogalmam sincs mit lehetne vele tenni! -
Mui
tag
up
-
Mui
tag
UP!!!
-
Mui
tag
válasz pinnacle #1027 üzenetére
Szia!
Köszi hogy írtál!
Szóval megnéztem a feladatkezelőt, de semmi extra, nem használ sokat, néha néha csak egy picit ugrik meg, 40% fölé nem ment, de átlagban meg 10% körül van a felhasználtság.
Már én is az üzleten gondolkodtam hogy visszaviszem, csak az a baj hogy vidéki vagyok, a bolt meg Pesten van, de majd valami lesz!
Azért megmutizom hátha valakinek van még ötlete.
Ilyen amikor kékre vált:
[kék]És ilyen amikor normális:
[és amikor nem kék]Amikor a kettő vált akkor olyan furán ugrik a kép is, na azt nem tudtam kifotózni sajna!
-
ricsy888
senior tag
Elnézést. Pont lejárt a mod határidő. A "Milyen tv tunert?" topicban a helye a késrdésemnek.
-
ricsy888
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy TV-Tunert. Egy ASUS My Cinema P7131 -t néztem ki.
Na most az lenne a kérdésem, hogy evvel lehet videót is felvenni? Gondolom az adásokat fel lehet, de ha mondjuk én játszok azt is?
Gondolom a "felvevést hardveresen végzi" nem úgy mint pl. a Fraps.szerk: Jó helyre írok?!
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Szerintetek az mitől van, hogyha digitális anyagot szeretnék rögzíteni, akkor van előnézeti kép, ha viszont analóg anyagot, akkor nincs csak ez a fix zavaros kép (ha nincs analóg jel, akkor is ezt mutatja), viszont a szerkesztés menüben látszik a rögzített film (nem lehet "print screenelni" ezért látni fekete ablakot)?
-
Mui
tag
Sziaszrok!
Lenne egy sürgös kérdésem!
Vettem egy DVD Xpress+TV cuccot, ezzel akartam digitalizálni videóról, nincs is gond simán összekötöm meg is meg minden, de mégsem jó valami.
Előszőr is a gép nagyon fel tud melegedni, annyira hogy már nem hiszem hogy normális lenne.
A második pedig az hogy veszem fel a videókaziról az anyagot, és néha néha átvált kék árnyalatúra a kép, aztán valamikor visszavált, aztán később kezdi megint.Több kazival is csinálta már, de ez így nem kóser, nem azért vettem a cuccot, hogy amit feldigizek azt kék színben nézhessem vissza.
Hátha valaki tud segíteni, vagy esetleg vigyem vissza hogy cseréljék ki?
Vagy mit kéne tenni?
Előre is köszönöm a választ üdv mindenkinek
mui -
Raharin
tag
Ki milyen kodeket használ video digitalizáláshoz?
-
Core2duo6600
veterán
válasz gaborbol #1019 üzenetére
A Pinnacle studio hoz ha megveszed, akkor adnak egy kagyló formájú izét, kifejezetten vhs digizésre, tehát van benne szinkron erősítő vagy hogy mondjam.
AMoviebox nem tudom, hogy mi, lehet hogy ugyanez.
Megnéztem az.
HA jól vettem ki, a studióhoz dják, de lehet, hogy külön is meg lehet venni.
Ez jó lesz
Azt hozzáteszem, hogy elég izmos gép kell hozzá, ami nekem van, azzal gond nélkül meg lehet csinálni.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
gaborbol
őstag
Senki?
-
gaborbol
őstag
Help!
-
gaborbol
őstag
ÜDV!
Gyors segítségre lenne szükségem, remélem jó helyre írok:
Kolléga szeretné a régi kamerás felvételeit digizni, és nem tudja,hogy igazából mit is vegyen.Szeretné, ha a kártya tudna mpeg1,2,4 és avi formátumokba rögzíteni.
Első körben ezt nézte ki:
Pinnacle Studio Movie Box 510
Ha van jobb ötlet ebben az árkategóriában(max 30k) akkor írjatok pls!
Lehetőleg legyen hozzá használható, saját software.[ Szerkesztve ]
-
Zsebröfi
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést.
Szóval a probléma a következő:
Digi kameráról átveszem a cuccot firewire-n keresztül, ezzel minden oké. Tökéletes kép és hang. Mondjuk egyvalami nem tiszta, gspot miért mondja a videora, hogy nincs audio?
Elkezdem vágni (és tömöríteni) virtualdubbal és két eset fordul elő.
1. Vagy egyáltalán nincs hang, mert hogy aszongya nincs audio sáv
2. Van hang, de belekerül egy magas frekvenciás zaj. Nem állandó jelleggel, hanem mintha ciripelne, bántóan éles hangon. Tehát gyakorlatilag nézhetelen.
Mindez kb egy hete jött elő, előtte rendben tudtam vágni a videokat.
Mi a nyavaja lehet? Elég fontos lenne megoldani, mert a kamera amiről megy a másolás kölcsön és valami normális határidőn belül meg kellene csinálni a kazikat
Valami ötlet, hogy mi lehet?Üdv.
Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.
-
tomi89
csendes tag
bocsi nem volt időm utána olvasni, mert sürgős lenne a dolog. Elég amatőr vagyok e téren, szval pontosan hogyan is történik videókazettáról a digitalizálás, és mi szükséges hozzá. Válaszokat előre is köszönöm.
-
-
válasz Core2duo6600 #1014 üzenetére
közben egy másik hasonlo progival találtam egy másik nevet hozzáés drivert is, de ezzel a driverrel is ugyan ugy ujraindul a gépem.Az a progi freecom DVB-T reciever-nek ismeri fel.
-
válasz Core2duo6600 #1012 üzenetére
Regisztráltam és le is töltöttem a toolkit és scan progikat, de amikor a felismert összetevök mögötti download gombra megyek akkor betölt egy oldalt ami azt kéri hogy fizessek a letöltés megkezdéséhez.Akkor ez hogyan müködik vagy mit kell csinálni hogy megtaláljam a kivánt drivert.A keresö nem talált a név alapján ehez tartozo t.De legalább a hivatalos oldalt megtaláltam,de csak online support van letölteni nem lehet semmit.
-
válasz Core2duo6600 #1010 üzenetére
Egy laptopon probáltam amin vista volt,de ugyan ugy nem ismerte fel , de amugy alapból nincs hozzá vistas driver.És a neten sem találok olyan oldalt ahol lehetne külön csak drivert letölteni különféle oprendszerekhez vagy valami gyártoi honlapot.Csak webshopokat találtam és letölthetö manualt semmi mást.
-
Hali.Tudnátok abban segiteni nekem, hogy beszereztem egy DVB-T adások vételére alkalmas Tv tunert.A pontos megnevezése Yakumo quickStick basic DVB-T.És az a problémám, hogy a gépem nem ismeri fel a keretprogram felmegy, de mikor a drivert akarnám feltenni akkor automatikusan ujraindul a gép.Ha csökkentett modban telepitem akkor már a window betöltése elött ujraindul .Tudna valaki egy alternativ drivert hozzá vagy hogy mivel probálkozhatok hogy felismerje a gépem.Belül vagyok a digitális vételi körzeten igy tudnám fogni azokat a csatornákat.Probáltam uj hardver hozzáadásával kézi modszerrel felrakni,de mindig ugyan az lesz a vége.Van, hogy az eszközkezelönél kiirja, hogy ismeretlen eszköz,de nincs sárga kérdöjel és az illesztöprogi frissitésnél megint ugyan az lesz az eredmény.WinXP SP3-as rendszeren probálkozok, de SP2-vel is hasonlo volt a helyzet.
-
djtamas
csendes tag
talán 2.3-as.
-
djtamas
csendes tag
PVR2
-
djtamas
csendes tag
hát nincs!valami mást nem tudnál ajánlani hogy hogy állíthatnám át a hangnormát?
-
-
djtamas
csendes tag
vagyis van de serceg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //