Hirdetés
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Hali.Tudnátok abban segiteni nekem, hogy beszereztem egy DVB-T adások vételére alkalmas Tv tunert.A pontos megnevezése Yakumo quickStick basic DVB-T.És az a problémám, hogy a gépem nem ismeri fel a keretprogram felmegy, de mikor a drivert akarnám feltenni akkor automatikusan ujraindul a gép.Ha csökkentett modban telepitem akkor már a window betöltése elött ujraindul .Tudna valaki egy alternativ drivert hozzá vagy hogy mivel probálkozhatok hogy felismerje a gépem.Belül vagyok a digitális vételi körzeten igy tudnám fogni azokat a csatornákat.Probáltam uj hardver hozzáadásával kézi modszerrel felrakni,de mindig ugyan az lesz a vége.Van, hogy az eszközkezelönél kiirja, hogy ismeretlen eszköz,de nincs sárga kérdöjel és az illesztöprogi frissitésnél megint ugyan az lesz az eredmény.WinXP SP3-as rendszeren probálkozok, de SP2-vel is hasonlo volt a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest