Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
HWS
csendes tag
Ismerős a dolog. A lényeg, hogy a gépet sosem szabad ujraindítani! :DD Töltsd le az összes létező drivert és próbáld ki különböző sorrendben felrakni öket. De mindíg szűz windows-al. A legjobb, ha egy szűz rendszert letömörítessz és vissza csinálod minden driverpróba előtt. Persze diszk imidzset is lehet erre használni. Sok szerencsét...
-
törölt tag
-
mitac
csendes tag
hi,
en egy ASUS V6600 deluxe (geforce 256) kartyat hasznalok magyar XP alatt - szivtam is a capture-val rendesen.
nekem csak az 1.19 WDM driver jott be, de csak ugy, ha eloszor egy 1.06-ost installaltam fel, es arra nyomtam egy 1.19 frissitest.
az ujabb driverek az elso ujrainditasig ugy-ahogy mukodtek, utana kaosz.
udv -
törölt tag
up
-
törölt tag
Hali!
Abit Siugro gef3 betesz gepbe, (mx400 helyett, szal minden okes), WDM capture driver 1.23 feltesz, gep ujraindit es ment is a capture egy oran keresztul rendesen. Aztan ujrainditottam a gepet. Indulaskor uj eszkozt talalt: 'nVidia WDM tvtuner'-t es azota nem megy :( Tisztara olyan, mintha valahol kene lennie tv-tunernek es most mindenaron onnan akar digizni. Csak zaj (pontosabban csikozodas) van a preview-ban es nincs ra hatassal, ha kihuzom vagy bedugom a forrast. De nincs tuner. Probaltam mar eltavolitani csak a tunert, a komplett capture drivert, az egesz detonatort is, semmi. Hat hogy a csudaba kell ezt csinalni? Es honnan szedte a tuneres baromsagot?
Koszi,
&rew
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Képregény topik
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest