Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Udv!
Korabban szerzett tapasztalataim szerint lehetseges, hogy a programtarcsa koszolodott el. Ez egy tobb erintkezoparbol allo kuplungszerkezethez hasonlito megoldas, de lehet csuszofeluletu is. A koruk szerint vidaman elkoszolodhattak. Hogy ezek a tipusok ilyen vezerlessel vannak-e ellatva nem tudom, de egy komplett nagytakaritas biztos jot tenne.
Szia -
SLC
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nem igazán a PC hardver témakörbe illik a topic, amit most megnyitok, de a neten ehhez áll a legközelebb.
A PC-n kívül van egy pár cucc, aminek a tönkremenetele (főleg garon kívül) rettentő bosszúságot okoz, s néha a szervizek elég borsos áron (nem kevés esetben egy új berendezés áráért) javítanak - ez esetben csak a munkadíjat említem - , vagy nem vállalják a javítást.
Talán van pár egyén, aki valamikor ilyen területen dolgozott, olvassa a topicot, és hajlandó tapasztalatait a nagyközönség rendelkezésére bocsátani.
Ami miatt témát nyitok : van két videorecorder (viszonylag régiek) amelyeket meg kellene javítani. Az egyik egy Panasonic, amely az Orionnál lett összerakva (pontos tipusjelzést holnapra tudom megnézni), a hibája az, hogy bekapcsoláskor elkezd visszacsévélni, a számláló 3-4 fordulatot jelez lefelé, majd kikapcsol.
Hol kell a hiba forrását keresnem ?
(A visszacsévélő gomb nincs beragadva, bár a kezelő panelt még nem szedtem le.)
A másik egy hasonló korú Philips, de azt még nem vizsgáltam meg, tipus pontosítás holnapra.
A topic további célja a hasonló jellegű kérdések felvetése, ill. a fent említett polgárok válasza.
Aktív témák
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest