Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
SLC
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nem igazán a PC hardver témakörbe illik a topic, amit most megnyitok, de a neten ehhez áll a legközelebb.
A PC-n kívül van egy pár cucc, aminek a tönkremenetele (főleg garon kívül) rettentő bosszúságot okoz, s néha a szervizek elég borsos áron (nem kevés esetben egy új berendezés áráért) javítanak - ez esetben csak a munkadíjat említem - , vagy nem vállalják a javítást.
Talán van pár egyén, aki valamikor ilyen területen dolgozott, olvassa a topicot, és hajlandó tapasztalatait a nagyközönség rendelkezésére bocsátani.
Ami miatt témát nyitok : van két videorecorder (viszonylag régiek) amelyeket meg kellene javítani. Az egyik egy Panasonic, amely az Orionnál lett összerakva (pontos tipusjelzést holnapra tudom megnézni), a hibája az, hogy bekapcsoláskor elkezd visszacsévélni, a számláló 3-4 fordulatot jelez lefelé, majd kikapcsol.
Hol kell a hiba forrását keresnem ?
(A visszacsévélő gomb nincs beragadva, bár a kezelő panelt még nem szedtem le.)
A másik egy hasonló korú Philips, de azt még nem vizsgáltam meg, tipus pontosítás holnapra.
A topic további célja a hasonló jellegű kérdések felvetése, ill. a fent említett polgárok válasza.
Aktív témák
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest