Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Carlas 14 #3162 üzenetére
mintha már említettük volna hogy ide nem kell off... amúgy nem is én írtam neked, nem tudom miért nekem postolod...
A skót lányát feleségül kérik:
- Elvennéd a lányom akkor is, ha nem adnék egy penny hozományt sem?
- El én!
- Akkor nem adom hozzád. Elég hülye van már a családban.***
Kolozsváron János és Pista kocsmázni mennek. Futva közeleg feléjük egy úr:
- Legyenek szívesek, mondják meg, hol van az állomás. - kérdi románul. Mire János:
- Mi nem tudni.
Az úr továbbszalad, Pista pedig megkérdi:
- Te János, miért nem mondtad meg, hogy hol van az állomás? Lekési az az ember a vonatot!
- Hagyd csak! Azt mondják, hogy már 2000 éve itt vannak, tudhatnák, hogy hol van az állomás!***
Csiki székely utazik a vonaton, de nincs jegye. Az ellenőr az első állomáson lerúgja a vonatról, de neki sikerül újra felkapaszkodnia. A következő állomáson megismétlődik a jelenet, majd amikor már vagy harmadszor rúgja le a vonatról, megkérdezi az ellenőr:
- Tulajdonképpen hova akar menni?
- Brassóba, ha kibírja a fenekem.***
Az öreg székely a lakodalomban kimegy vizelni. Mellette ott könnyít magán a fiatal plébános is, aki az új párt összeadta. Az öreg átnéz, majd odaszól:
- Plebános úr, nem cserélünk szerszámot?
- Miért, Jóska bátyám? - kérdi a pap.
- Hát csak azért, mert maga az enyémmel még tudna misézni.továbbra is gumicsizma.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Carlas 14 #3157 üzenetére
Két rendőr megy az utcán.
Megszólal az egyik: Te Pista! A viccrovatban egy ideje nem viccek vannak.
Mire a másik: Igazad van.
Majd tovább folytatják a sétát.Kezdem sejteni, hogy a 14 mit takar a neved mögött. Itt egy fórum, ahol a te korosztályoddal tudsz beszélgetni, megértik a humorod, és a topicokat is tele lehet spamolni: [link].
-
Bencom ™
őstag
válasz
Carlas 14 #3133 üzenetére
de miután belinkelted az összeset, miért írod ki onnan?
am van köztük egy-két jó is csak azt már mindet ismertem...a kedvencem az ez (nem innen):
három szőke áll egy folyó mellett ami tele van krokikkal.... át kell valahogy jutniuk mert mögöttük jön az erdőtűz, de nincs semmi ezközük...
isten látja ezt, és hát vigyáz a teremtményeire, szóval lejön és mindegyik szőkének azt mondja hogy kívánhat egyet... az egyik azt kívánja, legyen jó úszó, beleveti magát a vízbe, de két csapás után a krokik széttépik...
a másik ezt látva kér egy motorcsónakot, beül, már majdnem átér, de a krokik fellölik, bele a vízbe majd széttépik... a harmadik szőke nő ennyit kíván:
-- Legyek okos! -- Láss csodát, a nő egyből férfivé változik ,és mint olyan, okos lesz. Szétnéz, majd felikált:
-- Jé, ott egy híd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Mozilla Firefox
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Háztartási gépek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest