- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ensomhet
csendes tag
Nekem is hasonló problémám van. Pár hónapja volt egy fejlesztés, a következő dolgok változtak: passzív noname MX400 -> MSI 6600GT vivo, +512MB DDR, +200GB Samsubng SATA HDD, CPU-ra új ventillátor. Az alaplap Gigabyte 7VT600 1394, táp Codegen 350W.
Eleve csinált olyanokat, hogy egy idő után 3D alkalmazások futtatásakor fagyott, de csak ha D3D volt, OpenGL-el nem. Aztán lehúzogattam rólahűtőventillátorokat, másik HDD-t, de így is csinálja néha. XP is produkál kékhalálokat.
A kép pedig beremeg, picit, alig láthatóan, de zavaróan. Főleg, ha nagyobb dolgokat mozgatok a képernyőn, netán egérrel különböző színű területek felett haladok át, valamint nemrég azt figyeltem meg, hogy ha hash-el a Direct Connect (pörög a HDD, dolgozi a CPU), akkor még jobban látható az egész.
Elsőre tápegységre gyanakodtam (de mostmár elég kevés dolog van rákötve (videokártya, 1 HDD, független tápkábelen)), aztán memória (merthogy nagyobb memóriát igénylő műveleteknél (hangszerkesztés)) is volt leállás. Hogyan lehetne nagy biztonsággal kideíteni, hogy a memória okozza-e?
Várom az ötleteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest