- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
Az teljesen mind1 minek látja a vindóz vagy egyéb program, enyimet is 9800pro-nak ismerte fel..
hány megás? gyártó? ha 64-es akkor max 9500pro-ra alakítható, ha 128-as akkor 9700-nak moddolható, persze ahhoz is kell Omega vagy DNA driver..
De ezek mind szerencse kérdése és ki kell próbálni megvétel előtt!
egybként ha nem moddolható akkor ilyen állapotban max 15k, mivel egy alap (kissé égett) 9500 alig gyorsabb egy Ti4200-nál.. -
Achill3uS
nagyúr
Akkor még nem láttál volt-moddingot kisapám
A fesz emeléstől nemigazán a GPU vagy a memo szokott melegedni hanem az ic, vdd, vddq chipek!
Tessék itt a LINK a kártyáról hogy mindenki lássa ezt a kis moddingot:
Bővebben: link
ezen a képen pont nincs rajta a kis borda ami letört de látni h honnan tört le..
ZüD utánanézek lehet akad olyan akivel meg lehet csináltatni..
De ha mástnem vevőt tudok rá az biztos
(Egyébként sztem cserélj házat h legközelebb ne legyen gond, a hajlítgatások miatt) -
Achill3uS
nagyúr
Ez az én karim volt
Tökéletesen ment a modding meg minden de most erre mit tok csinálni.. Azt mondtam adok 1 hetet ha nem müxik rendesen visszaveszem, de arra nem gondoltam hogy már a berakásnál ''gondok lesznek''..
Egyébként ez Fercsa 9500@pro-ja volt, aki ismeri a karit tudja h nem esélyes a garancia ekkora modd-al
Na ZüD végülis sikerült megcsináltatni??
Aktív témák
Hirdetés
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest