- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hali!
Éppen három napja raktam újra a Windows-omat, hogy minden hibaforrást elkerüljek. Van egy Asus V9280-as geForce4 Ti 4200-es videókártyám. Ehhez felraktam az nVIDIA 61.76-os WHQL minősítésű driverét. Felraktam egy játékot, és amikor felbontást próbáltam váltani, akkor szép fekete lett a képernyő, majd kis gondolkodás után kék halált dobott, és kiírta, hogy az nv4_disp.dll a hibás fájlt. Amikor újraindítottam a gépet, akkor kiírta, hogy a videókártya illesztő program hibát okozott. Mielőtt újraraktam a Windows-t, már azelőtt is csinált ilyneket játékokban (pl. Codename: Panzersz hirtelen elmosódott, majd kék halál, de utána CS.Condition Zero-ban is mindig kicsit kifagyott a kép, és csak pár másodperc múlva ment újra, de az legalább nem fagyott ki. Most az új driverrel meg kifagyott egy autós játék). Csak azt nem értem, hogy akkor minek adnak WHQL minősítést? Én úgy tudtam, hogy egy driver akkor kap ilyet, ha a Microsoft Lab. áldását adja, hogy ez egy MEGBÍZHATÓ driver. Ha ez is hibát okoz, akkor mit rakjak fel? Csináljak én magam vagy mi? Mondjon nekem valaki olyan progit, ami úgy rendesen odapakol a videókártyának (ne ilyen kis 3dmark-ot, hanem ami folyamatosan gyilkolja). Egy driver mikor okozhat hibát? Én ezt nem vágom. Akinek van valami oks ötlete, az írjon!!!
Ide másolom, hogy az Event log milyen hibát írt ki:
Az illesztőprogram (nv4_disp) (display-eszköz: \Device\Video0) végtelen ciklusba állt be. Ez általában az eszköz hibáját jelzi, vagy azt, hogy az eszközillesztő nem megfelelően programozza a hardvert. Lépjen kapcsolatba a hardver eladójával frissített illesztőprogramért.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest