- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinclair2
csendes tag
Skullcandy venue elég jónak tűnik eddigi tapasztalataim alapján, jó vétel volt!
Viszont néhány kérdés: nem lehetséges azt valahogy megcsinálni, hogy alapból connectol bluetoothon keresztül, aztán csatlakoztatom jack-kel, és miután kihúzom a jacket automatikusan connectoljon bluetoothon újra? Ne kelljen megint bekapcsolni, aztán átváltani ANC offra... Ide kapcsolódik még egy: nem lehet default beállításként azt csinálni hogy ANC off módban induljon el?
Kicsi technikaibb kérdés: miért van az, hogy jackkel csatlakoztatva ennyire halk? Gondolom mondjuk azért, mert akkor az egész kikapcsol, jack-kel meg valami nagyon alap áramkör megy/hangszóró(rész) szól, és csak a jacken keresztül jövő energiából gazálkodik. Gondolom ezt nem lehet sehogyse meghackelni. Kár, hogy nem úgy csinálták meg hogy a jackből jövő jel mellett is bekapcsolt üzemmódban van a fejhallgató és ugyanolyan élmény vele hallgatni, vagy legalább az opciót megadni erre. Nem lett volna túl nehéz.Ha esetleg tévednék, vagy valaki tudna még egy kis infót ezzel kapcsolatban megosztani, annak nagyon örülnék! (keresgélni még lusta voltam, meg nagyon úgy látom kénytelen leszek ezt elfogadni, ezért lehet kár is lenne, ide meg amúgy is írtam volna )
-
sinclair2
csendes tag
Köszi a választ! Igen, ezzel szerencsére tisztában vagyok, a karantén alatti home office miatt kénytelen voltam utánakeresni hogy mi a fenéért romlik ennyit a hangminőség miközben callban vagyok. Elsőnek azt hittem csak Jabra "hiba", de nem. Külső mikrofonnal tervezem használni. Köszi a megerősítést!
Remélem ez az átlagos usb bluetooth adapter elég lesz neki.Viszont a késleltetésre kíváncsi leszek. Elég kompetetíven játszom (a jó öreg Starcraft ) , úgyhogy számít. Legrosszabb esetben jacket bedugom játszáskor, szerencsére ehhez van, ha nem néztem be valamit.
[ Szerkesztve ]
-
sinclair2
csendes tag
Végül skullcandy venue-ra esett a választásom, több időt keresgélésre már nem tudtam eltölteni. (Remélem jó lesz! Ha nagyon nem, akkor visszaküldöm...)
Viszont mivel PC-hez lesz a dolog ezért veszek bluetooth adaptert is. Aki ért ehhez, az adapternek miket kellene tudnia, hogy abból fakadóan hangminőségromlást ne tapasztaljak?
Előre is köszi!(első körben ezt néztem ki: https://www.bluechip.hu/termek/asus-usb-bt400 )
[ Szerkesztve ]
-
sinclair2
csendes tag
Bocsánat ismét a dupla posztért, egyszerűen nem értem miért nem lehet x perc után szerkeszteni a hozzászólásomat, de ebbe most ne menjünk bele.
Szerintetek ez a bose soundlink 160$ért mennyire jó? : https://www.bose.com/en_us/products/headphones/over_ear_headphones/soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii.html#v=soundlink_ae_headphones_ii_black
Van esetleg valakinek tapasztalata róla?
Előre is köszi!
szerk.: Ja most látom, hogy ez nem is active noise cancelling, a fenébe. Bár nem kritikus pontja a követelményeknek de azért nem lenne rossz...[ Szerkesztve ]
-
sinclair2
csendes tag
https://www.ebay.com/itm/NEW-Sony-MDR-1000X-Wireless-Noise-Canceling-Headphones-with-Bluetooth-RefNo-3023/193485684338? - Ez szerintetek átverés? Enyhén szólva olcsó 33kért, míg máshol 100ért lehet kapni...
szerk.: Amúgy esetleg valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalta? : Panasonic RP-HTX90BE
( https://www.amazon.de/Panasonic-RP-HTX90NE-K-Cancelling-Sprachsteuerung-Akkulaufzeit-Schwarz/dp/B07NLQ4P8W/ref=sr_1_3?crid=37AVOG10NJDQK&dchild=1&keywords=kopfh%C3%B6rer&qid=1591610634&refinements=p_n_style_browse-bin%3A1602350031%2Cp_36%3A389303011&rnid=389294011&s=ce-de&sprefix=headphone%2Caps%2C180&sr=1-3 )[ Szerkesztve ]
-
sinclair2
csendes tag
Bocs a sok hozzászólásért! Miért van az, hogy ~40k körül olyan durván 60k-ig nincs zárt on-ear aktív zajszűrös fejhallgató? (persze épp találni, de nagyon ezt a trendet látom)
Én meg most az eddigi 30-40 helyett lehet picit fentebb mennék valami jóért cserébe, de ebben a 40-50 kategóriában nem sokat találok.
Vagy csak én vagyok vak? -
-
sinclair2
csendes tag
válasz sinclair2 #4089 üzenetére
Másik kérdés: PC-hez amiben nincs bluetooth melyik megoldást választanátok? :
1) venni bluetooth adaptert
2) olyan fejhallgatót venni amihez adnak bluetooth donglet?Keresgélve amúgy kevés olyan fejhallgatót találtam, amihez adnak külön donglet/adaptert, szóval lehet az 1. megoldás a nyerő.
-
sinclair2
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat!
Ez a jack nem jó hír, eleve nem nagyon tetszik, hogy nem lehet töltés közben használni, csak jackkel (sajnos PCmben vannak jack problémák, egyik ok amiért most tervezek új fejhallgatót venni). Bár gondolom lenne egyszerű átalakító, mindegy.
Viszont akkor lenne általánosabb kérdésem:
Tudnátok olyan fejhallgatót ajánlani, ami hasonló Sennheiser HD 4.50 BTNC és JBL Tune750BTNC fejhallgatókhoz (zárt, over-ear típusú), de képes töltés közben is működni és esetleg képes csak USB-n keresztül működni? (utóbbi nem kötelező)
Alapvetően egy olyan vezetéknélküli fejhallgatót keresek amiben van aktív zajszűrő, nem várok extra minőséget 30-40-ért, de azt azért szeretném, hogy fentebb leírt számomra alapfunkció meglegyen, hogy töltés közben is működik. (jack nélkül)
Előre is köszi, ha valaki tud ajánlani párat! -
sinclair2
csendes tag
Sziasztok!
Sennheiser HD 4.50 BTNC és JBL Tune750BTNC fejhallgatók közül melyiket javasolnátok? Most mindkettő ugyanannyiért vásárolható meg, 35 ezer HUF.
Köszi előre is a segítséget!
szerk.: ja közben most látom, hogy mégse kapható 35 ezerért a sennheiser Azért kíváncsi lennék a véleményetekre, illetve ha ebben az árkategóriában tudtok általános használat mellé hasonló vezetéknélküli aktív zajszűrős fejhallgatót ajánlani azt is szívesen venném.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Warhammer 40.000
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- 3D nyomtatás
- Google Drive
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G dobozos 8/256 patika állapot
- Keresek EGY ADOTT Galaxy S10+ készüléket, szériaszám részlet bent!
- Behemót, Full-Tower házat keresek EATX konfighoz
- Lenovo 20V 3.25A 65W gyári töltő ADLX65NLC3A eredeti Flawless Compatibility: Compatible with Lenovo
- Új évi akció! 75.000 Ft. Belépő Gamer PC i7 4790k Gigabite Z97X-SLI alaplapban Váltás miatt korrekt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest