Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
Az unokaöcsém 8-ikból ballag, és a legtutibb ajándék olyan True Wireless füles lehetne, ami a (fél)profi hangminőség mellett játékra is alkalmas lehetne, a kis latenciának köszönhetően.
Kábé ez a kategória jöhetne szóba (500 román lej alá lőttem be az árat, azaz kb. harmincvalamennyi ezer forint még belefér), de ezen belül természetesen a lehető legjobb vásár érdekelne:
ASUS ROG Cetra TWS negru - iPon - știri hardware și software, teste, shop, forum
Ötletek?UPDATE. Ha gyűlölitek ezt a fajta fülest és szerintetek kizárólag olyant szabad csak venni, amit fejpántszerűen kell viselni (klasszikus fejhallgatós wireless headset), akkor elfogadom, és nyitott vagyok ebbe az irányba is.
-
Spíler
őstag
válasz
trialboj #7594 üzenetére
Én több mint 1 éve ezt használom Pc-hez és laposhoz,még ne volt vele baj,de biztos van ennél jobb is(meg rosszabb).
-
trialboj
őstag
Ne küldj már el, épp most jöttem )). Elsősorban vezeték nélküliként használnám, szóval szerintem jó topikban vagyok, a jack port egy extra, amire szükségem van. A legtöbb helyen azt mondják hogy a sony wh-1000xm4 saját ligában játszik, ár, kényelem és minőség szempontjából is, egyetlen negatívum, telefonhívásnál gagyi, de arra talán soha nem használnám.
Szóval akkor ez ennyi is, ennél kényelmesebb ami azért összehajtható és hasonlóan jó minőségű nincs is?Továbbra is keresem a megoldást hogy bűvöljek Bluetooth-ot a régebbi pc-be. Ennél az asus megoldásnál van stabilabb?
-
RetepNyaraB
veterán
-
trialboj
őstag
Üdv,
Két kérdésem lenne, régebbi alaplapom van amiben nincs Bluetooth, hogy tudnék hozzákötni egy fülhallgatót? Van valami kis dongle amivel megoldható, tudtok ajánlani olyat ami nem gagyi?
Kellene egy fejhallgató is, mindenképp olyan aminek van rendes jack csatlakozója is, mert vágnék is vele, és ott nem szeretném ha csúszna. A második legfontosabb dolog, hogy over ear, és krvára kényelmes legyen, én még nem használtam olyat fülest aminél 2 óra után ne fájt volna a fülem. Az airpod max is egy vicc, a fél kilójával, és ugyanúgy fáj a fülem, talán mert szemüveges vagyok, és odaszorítja az az erős alu keret.
Szóval olyasmit keresnék ami nem olyan szoros, nem feszül rá a fejemre mint egy kisebb fejhallgató.
Ár az másodlagos, 100 -300 euró között bármi jó, ha tényleg kényelmes.
Köszi -
prime77
aktív tag
válasz
csendes #7590 üzenetére
Tönkrement az 510BT-m, ezért gondoltam, hogy venni kellene egy újat.
Teljesen meg voltam veled elégedve - szuper füles.
A SPAR akciójáról tudok, ezért is írtam be ide, hogy most olcsóbban is tudnám venni az 520BT-t.
Tehát akkor van olyan jó mint az 510BT!
Köszönöm szépen a válaszodat, a megerősítést! -
csendes
addikt
válasz
prime77 #7589 üzenetére
MInimális a különbség hangban T500BT, T510BT, T560BT és T520BT között (BT verzió, BT audio profil verzió, kicsit érzékenyebb membrán), emiatt nem érdemes váltani. A T520 még hosszabb akkuidőt tud, elvileg tudja már a BT5.3 miatt az LE Audio teljes szabványt, de ezt még egy ideig nemigen lehet kihasználni és persze lehet játszani már a JBL Headphones app-pal is, ami a 2023-as modelleket támogatja. Másfelől a SPAR akcióban most 15 ezer Ft a T520BT, olcsóbb mint a T510BT máshol.
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb választás?
A JBL 510BT vagy a JBL 520BT.
Szeretem a basszusát az 510-nek, meg a hangzását úgy kompletten.
A töltési idő is 2 óra, és sokáig bírja.
Szóval hangzásilag lett olyan jó az 520BT mint az 510BT?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! -
donandres
csendes újonc
Vezeték nélküli fejhallgatót keresnék (milyen meglepő
)
Kritériumok:
- elsősorban meetingekhez, HO-ra
- a mikrofon emiatt kiemelt fontosságú lenne
- árban 50-60e max, amit rá szeretnék szánni
- eddig a logitech zone vibe 100 volt, ami megtetszett
- aktív zajszűrés nem feltétel, de jó lenne ha beleférne a keretbe
- fület befedő (over-ear) kialakítás lenne a preferáltElőre is köszönöm!
-
laychi
veterán
válasz
csendes #7584 üzenetére
Félreértettetek szerintem, nem azt mondtam, hogy nem hangos, hanem lehetne hangosabb is.(ha mondjuk az ember szeretne üvöltve zenét hallgatni, mert épp olyan heppje van, vagy filmezésnél kicsit nagyobb élményt kapni).
BT nem volt lényeg, eredetileg nem is akartam BT fülest, mert a géphez akartam új fejhallgatót venni játékhoz.(mikrofon nem lényeg, nem szoktam pofázni- egyébként lett volna gamingre is 30 euroért JBL QUANTUM200).
Ennyiért így kombinálva a BT és vezetékes használhatóságot nem tűnt rossz vételnek. Lehet nem is rossz, az ár/tudás-teljesítmény , csak nekem kevésnek tűnik.
Lehet az én igényeim magasak, de mint írtam a Pioneer, ami csak vezetékes kb ugyan ennyi volt(olcsóbb) viszont hangban agyonveri ezt a JBL-t, BT-s testvére pedig nem sokkal drágább, amit szintén lehet vezetékesen használni.
És ha tudásban is tudja amit a vezetékes testvére, akkor bestbuy is lehet.(nekem legalábbis)
Így, hogy BT-s is úgy véltem komfortosabb, ha pl telóról zenét akarok hallgatni vagy tv-n filmezni, ugyanis ott is adott a BT csatlakozás.
A BT-n keresztül a Samsung TV-mhez csatlakoztattam és belenéztem mkv filmbe, hogy mennyire jön át "moziélmény"- gondolva itt a hangosságra, mélyekre, effektekre.
Illetve asszony telóján és saját telón is kipróbáltam BT-n - zenelejátszás készülékről, YT-ról.BT-t használva hangerőben hasonló, mint kábellel.
Ebből kiindulva elkondolkodtam, hogy akkor már lehet maradnék ezen a vonalon(bt+vezetékes), viszont tudván, hogy a Pioneer hasonló áron van és jobb hangzást nyújt, ezért érdeklődtem a BT-s változata iránt tőletek.A jobb hangszórónál elhelyezkedő hangerőszabályzók és egyebek természetesen ki lettek próbálva a windows és egyéb készülékek hangerő szabályzói mellett.
Ebből jött le a "lehetne hangosabb" konzekvencia. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
csendes #7585 üzenetére
Volt nálam a Bluedio Turbine, meg kb fél tucat pár ezer Ft-os (valamelyik promóciós) csoda. No, az az alja. De hallgattam pár Panasonic RB-HF520BE is. Nos, annál is jobb a leggagyibb OneOdio is. Azt még anyagminőségben is veri.
-
csendes
addikt
válasz
Gzula[HUN] #7576 üzenetére
De, 30 ezer Ft-ért ez a fejhallgató nagyon jól szól, egyáltalán nem kompromisszumos és még tűrhető ANC is van. A T720BT 33 ezer Ft körül van, ami eggyel újabb generáció, hasonlóan jó hanggal, de ANC nélkül. Azért szórják ki a készletet 40% fölötti engedménnyel, mert már kijött a T770NC, ami már tud BT 5.3 LE Audio-t és van hozzá JBL Headphone app is, ezek közül a LE Audio megfelelő támogatása a megfelelő codecekkel még néhány év az okostelefonokon, az app meg játéknak jó, a napi használatban lényegtelen. A Blitzwolf és a Oneodio valóban a legolcsóbb kategória, ennek megfelelő a hangja. Az Edifier meg ennél az akciós árnál jelentősen drágább.
-
csendes
addikt
Nekem 40-50%-on elég hangos. A jobb oldalon a +/i gombokkal lehet a hangerőt állítani. Nyilván ez attól is függ, hogy valaki milyen zenét hallgat.
A "hangerőnövelő programok" vezetékes módban semmi mást nem is csinálhatnak, mivel a digitális jelnél tolják fel a hangerőt, amit aztán a (számítógépen általában olcsó alaplapi) DAC már nem tud kezelni, és torzít, mire kikerül a jack kimenetre. Ha neked az a lényeg, hogy hangos legyen, akkor olcsó, kis impedanciájú, nagy érzékenységű vezetékes fejhallgató kell.
Nincs értelme BT fejhallgatót vezetékes használatra venni, az csak vészhelyzetre van kitalálva. Ehhez képest a JBL T760NC jól szól vezetékes módban is. A kábel tényleg ócska, de lehet venni amazonról többfélét: [link] -
Levente1991
tag
válasz
NvidiaRTX #7581 üzenetére
Én nem foglalkozom zenével, egyszerű fogyasztó vagyok.
A jó hangzás, hosszú üzemidő, BT és vezetékes csatlakozás (utóbbi nem volt feltétlenül kitétel, de plusz pont érte), fület körülölelő kialakítás és az ár volt a fő szempont.Pár hozzászólással feljebb laychi hozzászólásában említett JBL-en gondolkoztam még, de ez szimpatikusabb és olcsóbb is volt. Meglátjuk, bízom benne, hogy jó lesz, ha mégsem, akkor sem dobtam ki érte súlyos tízezreket.
Jelenleg 2 db BT FÜLhallgatóm van, egy Redmi Earbuds 4 és egy Haylou MoriPods.
Ezeknél szeretnék kicsit többet, hangosabb-erőteljesebb hangokat, hogy ne legyen fülbe helyezhető, hanem fülön, üzemidőben ezek is korrektek az én felhasználási szokásaimhoz. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
NvidiaRTX #7581 üzenetére
Ennyi pénzért nem fogsz "kevés hangot" kapni OneOdioban. Viszont (amelyiknek ilyen pártja van) elég hirhedted döglik be a csuklójánál. Összesen 100 fokban (egyik irányban 90, másikban 10) fordítható el, és nem nehéz ezt a szöget "kitágítani". Első körben utána körbe tudod forgatni, utána helló. Viszont ha nem erőlteted, 1,5-2 évet kibír így is. Nekem a Pro-50-esen volt ilyen, az 2 év után kezdett el haldokolni, utána még 1 évet szenvedtem vele (játszós fejes lett a munkahelyemen).
A Monitor szérián már ez a probléma nincs, ott 90-90 fokban fordítható mindkét irányban, meg ott összetettebb az egész. Csak abból meg vezetéknélküli nincs tudomásom szerint. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
Levente1991 #7580 üzenetére
"DJ-K ÉS ZENERAJONGÓK SZÁMÁRA KÉSZÜLT"
Ha ez ilyen embereknek készült, akkor ez kinek?
Én jártam pórul BlitzWolf fejhagatóval ilyen árkategóriában, remélem te nem fogsz. -
Levente1991
tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után végülis eldöntöttem a fejhallgató-kérdést, ami miatt felkerestem a topikot. E mellett döntöttem, Bluetooth és vezetékes csatlakoztathatóság, fület körülölelő kialakítás, hosszú üzemidő, korrekt ár. Optimista vagyok, szerintem jól választottam, 3 nap múlva kiderül.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! 🙂
-
laychi
veterán
válasz
NvidiaRTX #7578 üzenetére
Otthon nappaliban próbáltam, itt a gép is, tv is.
De látod, ha többen írjuk, hogy nem elég hangos, akkor valószínűleg az úgy van.
Jól szigetel, ezáltal lehet hallani rendesen, nem is ezzel van a probléma, de néha rájön az emberre, hogy üvöltsön az a zene a fülébe, amit szeret, anélkül, hogy másokat zavarna.
Na erre alkalmatlan. Az említett pioneer fél hangerőn sokkal hangosabb, mint ez maxon.
Na azt én se tekerném soha maxra -
NvidiaRTX
őstag
"A hangerő lehetne több."
Na haragudj hogy megkérdem de ti hol használjátok ezeket a fejhagatókat?
Mert már többször is láttam olyat aki azt írja egy fejhagatóra hogy az nem elég hangos.
Én kipróbáltam és én nem is mertem max hangerőre feltolni mert már 60-70%-on is bőségesen elég volt.
A többivel egyet értek, ennyi pénzért gagyi, csak a hang minősége volt a pozitívuma. -
laychi
veterán
válasz
Gzula[HUN] #7576 üzenetére
Nem, németországban kauflandban, 60 euro volt 20 kuponpont beváltásával.
"Próbáld meg a sógorod Pioneer DJ HDJ-CUE1-t telefonról, vagy egy alaplapi hangkártyáról meghajtani."
Így is ki fogom próbálni -
Gzula[HUN]
addikt
Gondolom Spar-os akcióban sikerült venni. Nos, sajnos 30ezer körül nagy csodára nem lehet számítani. 1-1 kivétel akadhat, de jellemzően ez még nagyon a kompromisszmos árkategória BT-ben. Jobb ár/érték arányban itt is inkább kínai márkanevek (Blitzwolf, Oneodio, Edifier) jönnének szembe.
Próbáld meg a sógorod Pioneer DJ HDJ-CUE1-t telefonról, vagy egy alaplapi hangkártyáról meghajtani. Annál vsz. nem (vagyn nem sokkal) lesz rosszabb BT-vel sem. Ha az tetszik, akkor nem érdemes tovább keresni. -
csemege86
tag
-
laychi
veterán
Sziasztok.
Tegnap vásároltam egy JBL Tune 760NC fejhallgatót.
Blutoothon és kábellel is lehet használni, ezért esett rá a választás, illetve mert jó akcióban volt.
Nos, nem igazán vágtam hanyatt tőle magam. A hangerő lehetne több.
Próbáltam Telefonnal és TV-vel Blutoothon, illetve PC-n kábellel.
JBL app nem kompatibilis vele, nem listázza.
Hangerőnövelő progik használatakor előfordul torzítás, enyhe recsegés(függ gondolom a lejátszott zene minőségétől).
A kábele kb 120cm, hosszúságra (lehetne hosszabb), személy szerint vékonynak találom. Egyik fele szabványos 3,5 Jack a másik, ami a fejhallgatóba megy kisebb vékonyabb, gondolom 2,5 Jack lehet.Gondolkozom, hogy visszavigyem, jobbra/hangosabbra számítottam)
Februárban vettünk sógor szülinapjára egy Pioneer DJ HDJ-CUE1 Fejhallgatót, az nagyon tud szólni( igaz neki dedikált hangkártyája is van, lehet ennek is köszönhető, majd átmegyek kipróbálni ezt a JBL fejhallgatót nála).
Nem tudom próbálta e valaki esetleg a Pioneer DJ HDJ-CUE1BT változatot, esetleg van összehasonlítási alapja a nem BT-s fejhallgatóval, hogy minőségben van e ugyanolyan, illetve tudna e mondani valamit , hogy BT kapcsolat esetén milyen a minőség, mennyiben változik a kábeles használattal szemben. -
csendes
addikt
Szabad linkelni, gondolom az AliExpress-en találtad ezen a néven, ránézésre 17-22 ezer Ft között, de van E9 és E9 PRO néven is hasonló vagy ugyanez. Inkább magyar üzletből vedd kicsit drágábban, az AliExpress-re még jöhet a szállítás és az ÁFA, és a garancia bizonytalan. Hasonló áron más kínai márkák is vannak ANC-vel, ha visszaolvasol, némelyiket többen dícsérték.
20 ezer FT alatt márkás ANC-s over-ear BT fejhallgató nincs. Az sem feltétlenül igaz, hogy egy over-ear fejhallgató jobban szól mint egy on-ear, legfeljebb a zajt jobban szigeteli. -
JohnK
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem egy ilyen fejhallgatót, elég sok tesztet megnéztem róla.
Mixcder E9 Wireless APTX-HD Headphones
(Nem tudom, hogy itt szabad-e linkelni, ezért inkább nem linkelem.)
A kérdésem, hogy ebben az árkategóriában vannak-e jobb vételek, vagy választhatom ezt? Árban nem szeretnék feljebb menni, ez már így is jóval felette van, amint amit terveztem költeni rá. Olcsó gagyit viszont nincs értelme vennem.
Teljes fület befedő fejhallgatóm még nem volt, pár ezer Ft-os fülhallgatókat használtam eddig.
Köszönöm ha tudtok tanácsot adni.
-
csendes
addikt
Csak az LDAC BT codec teljesen fölösleges iPhone-hoz, mivel nem támogatott (aptX codec sem), ezért egy Beats vagy egy Bose, esetleg JBL a szokásos választás. Az AAC codec frekvenciatartománya behatárolja a hangzást [link], így ezek a fejhallgatók ennek megfelelően lettek optimalizálva.
-
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy iOS alatt a Sony WH-1000XM4-es fejhallgatónak van-e zavaró mértékű késése játékok alatt?
Köszönöm előre is!Jelenleg Arirpods Pro fülest használok és ezzel konkrétan nem tapasztalok késést (mégha a vezetéknélküli mivolta miatt valami minimális mértékű biztosan van).
Köszönöm előre is!
-
Imy
veterán
válasz
Gzula[HUN] #7553 üzenetére
Az oneodio sokkal jobb, mint a linkelt JBL. Nekem van, pici, szorítja a fülemet. Az Oneodio hangzásra is ég és föld. (Pro-C)
-
Levente1991
tag
válasz
Köszönöm, ránézek az OneOdiora, jónak tűnnek. Összeget hasraütésre mondtam, olyan 25-30.000-ig el tudnék menni, de mindenféleképpen egész fület befedő kialakításút szeretnék. Tetszenek a JBL-ek is, de mivel 99%-ban este használnám ágyban fekve tévénézésre, tartok tőle hogy lecsúszna a fejemről, esetleg el is törne, hajlamos vagyok ugyanis könnyen elaludni. Over-ear kivitelnél így látatlanban kevesebb esélyt látok a csúszkálásra.
-
NvidiaRTX
őstag
-
csendes
addikt
válasz
A JBL T520 jó lehet, ha valaki fülön ülő (on-ear) fejhallgatót keres, de elég szoros a fülön, nem mindenkinek kényelmes.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Levente1991 #7552 üzenetére
Spar-os hűségakciós JBL-el vsz. jobban járnál. Vagy egy Lidl-ösel. Ha nagyobb kialakítású is OK, akkor esetleg érdemes az OneOdio cuccai között körbe nézned. 10-15ezerért csodára ne számolj.
-
Levente1991
tag
válasz
Levente1991 #7527 üzenetére
Sziasztok!
Ehhez valakinek van tapasztalata? Ha nincs, a leírt kritériumok alapján mit ajánlotok helyette? Abszolút zöldfülű vagyok, eddig kizárólag fülhallgatókat használtam mind vezetékes, mind BT-kivitelben.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- RAM topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest