Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
MatthewPeel
üzenetére
-
MatthewPeel
csendes tag
A problémám a következő, a számítógépem (konkrét példákat hoznék) véletlenszerűen újraindítja magát. A szituáció: Éppen játék közben vagyok (CS:GO) mikor egyszer csak fekete képernyő, majd reboot. Ezt egy este alatt 3-4 alkalommal. Egy hét nyugalom után most újra jelentkezik a probléma, amint elindult a játék ( ez esetben BF3) azonnal fekete kép, majd reboot. AIDA64-es rendszer stabilitás tesztelés 12 perc után is mindent rendben talált. FurMark GPU első felvonás: Melegszik a kártya, körülbelül 2 perc után 81C (itt megállt) majd 30 másodperc múlva reboot. Javítottam kicsit a légáramláson az első ajtó kinyitásával (gépház: CM SILENCIO 550) majd újraindítottam a tesztet, 30 ms után reboot. Ez után kifogytam az ötletekből mert bár gyanús a videókártya, én nem zárok ki egyenlőre semmit. El tudok képzelni a CPU, GPU túlmelegedést, táp hibát vagy akár szoftveres gondot is.
Config:
CPU: amd fx-6300
GPU: Palit GTX 660
Ram: 2x3 GB DDR3
Ezen felül pedig egy teljesen átlagos alaplap, egy DVD/CD meghajtó, egy avermédia rögzitő kártya és egy asus hangkártya.Ha valaminek van ötletem kérem ossza meg velem, előre is köszönöm!
Ui.: Elnézést ha nyelvhelyességi hiba van vagy elírás, telefonról írok!
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Mikrotik routerek
- Tesla topik
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest