- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
lol, akkor már skálázás se legyen, azt sem sikerült évekig rendesen megcsinálni
Amúgy én meg azt is szerettem vólna megélni, hogy ne csoportosítsa össze az ablakokat, hogy át tudjam őket rendezni
én is így használom, csak akkor vonja össze, ha megtelt (ami 4k-s monitoron, oldalt, kis ikonokkal 20-30 közötti ikon után jön ez elő, majd megszámolom) -
Ringman
félisten
válasz
Dr. Akula #17 üzenetére
jobb oldalon használom winxp óta, szóval nálam ott a helye. (meg amúgy is szélesek a kijelzők, nem magasak, így értelme sincs az alsó/felső taskbarnak, mert értékesebb helyet vesz el.
ált. több programból van több pld megnyitva (2-3 word, 2-3 excel, 7-8 külön browser - töb tabbal), így is van hogy 4k-s kijelzőn összevonja az azonos programokat, mert nem fér ki egymás alá minden.
amúgy a programok neve helyett a megnyitott dokumentumot, honlap nevét, stb-t írja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Most már mindenféle kerülőút nélkül búcsúzik a Windows 7-es, 8-as és 8.1-es kiadása.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest