Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon #260 üzenetére
"...van lehetőséged rendesen enni ha akarsz, egyelőre."
Igen, nekem és neked valóban, de ne menjünk el az afrikai éhezőkig ahol ezrével halnak éhen a gyerekek, csak gondolj a magyar kisnyugdíjasokra. Biztos sokan vannak akik nem azért esznek s-budget termékeket, meg csirkefarhátat mert nem tudnak jobbat elképzelni.
Nem kérdés, az egészséges élelmiszer (főleg ha változatosan is akarsz étkezni) drága. Gondolj csak a halra. Én baromira szeretem pl. a pisztrángot meg a lazacot és nagyon egészséges is de ez sokaknak nem választás kérdése.
Másrészről vannak a jómódú emberek akik naponta mennek a mekibe és zabálják a gyorskajákat és a körmös pacalt. Nekik minden lehetőségük meg van az egészséges életre még sem teszik.
Ma glóbuszunkon "csodabogár" számba megy az egészségesen táplálkozó ember és kb. annyi esélye van ezen változtatni, mint mikor a greenpeace egy gumicsónakkal akar megállítani egy százezer tonnás tankert.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevallom, szoktam hetente többször is Youtube vagy Facebook short videókat nézni. Szórakoztatóak.Ma szembe jött velem a...
- Háztartási gépek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest