Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
philoxenia #289 üzenetére
Ugye tudsz különbséget tenni az általad írt "a mekis kaja jó" mondat és az általam írt "a mekis kaja sok szempontból jó" mondat között?
Nekem számít, hogy zárt láncban termelt kaját egyek, ami ellenőrizhető és visszakereshető. Neked nem.Én olyan helyről szerzem be a csirkehúst, ahol tudom, hogy van állatorvosi felügyelet, dokumentált vakcinázás, te meg nem.
Így jártunk.
Nekem fontos, hogy ha gyorsan akarok enni valamit, az mindig egyforma legyen, neked nem. Én sokszor belefutottam "kézműves" hamburgerbe, ami ehetetlen volt (az állaga miatt), ezért én inkább mekis hamburgert eszem. Te meg nem.
Nem mondtam és ezután sem fogom megmondani, hogy mit egyél. A mítoszokon alapuló véleményeket szeretném rombolni. Azt eszed, amit jónak látsz, csak ne társuljon hozzá mítosz.
Én is azt eszem, pláne annyit, amennyit jónak látok. Mondjuk a szomszédot lehet, zavarja, amikor röhögésben török ki, hogy 1 kiló csirkemellfilé napokig jó, de mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevallom, szoktam hetente többször is Youtube vagy Facebook short videókat nézni. Szórakoztatóak.Ma szembe jött velem a...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest