- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
-
iwu
addikt
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=199
inkább erre gondoltam... -
iwu
addikt
-
iwu
addikt
wolt itt a phn egy nagyon jó tunung cikk!!!lépésről - lépésre! keresd meg, szerintem hasznos lesz!
ÜdW! -
PodMAN
senior tag
Ha a szorzót pakolgatja, akkor aztán olyan mind1, hogy milyen a memo.
-
iwu
addikt
biztos az alaplap a gyengusz?nekem még rev1.valami wan, de 228as fsbt még tudja...
ja és a cs alap 2100+ on sem esik le 100 alá.
Üdw! -
PodMAN
senior tag
Ekkora copcét...pedig ez már a 2. prockód, mi? És egyiket sem lehet igazán megtuningolni. 185*11.5=2128MHz se megy 1,75V mellett? Elég para. Bár azért nem hiszem, hogy valami nagyon leterhelné ezt a 2gigát is

Üdv: PodMAN -
Mosqu!to
addikt
naszóval:
PodMAN: van 1 kis gond, 2035mhz-nél az fsb, és a szorzó is megakad ezen az álláson ahol vagyok jelenleg, ha szorzót nyomom feljebb kihal, ha fsb-t kihal. fsb sehogyan sem megy még 190mhz-n sem, akkor sem ha 10-es a szorzó, de ha fsb-t leveszem akkor megy a szorzó. hwsw-n találtam embert (Templomegere) vele próbálom majd meg letárgyalni valahogy. de 5000ft-t télleg nem ér meg, akkor inkább lefizetem picit a hertásokat és kicserélik CAS 2.X re
Dirtyz: majd felkeresem az embert, de leeht tud segíteni a mostani ember is
-
Dirtyz
őstag
Ezt sasd meg, itt az embered:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=20464 -
PodMAN
senior tag
Szia Mosquito,
HWSWn van 1-2 srác aki megcsinálja neked, de az a gond, hogy elkérnek érte 5eFt-ot. Annyit viszont nem ér. Mellesleg miért is nem jó neked a 185ös FSB?
Hidd el nekem, azért a +1% teljesítmény többletért fölösleges hekkelgetni az alaplapot. Ha tuningolni akasz, akkor max nem az FSB-t, hanem a szorzót tologatod 
Üdv: PodMAN -
Grafman
aktív tag
Asszem mikor csináltam régebben egy ASUS P3-as lappal egy 200Kohm-os változtatható ellenállás kellett a CSCOMP és a CSSUM közé kötni.
-
Keitaro
addikt
http://www.motherboardfaqs.com/article.php?32.255
Tessék. Egyébként nagyon ajánlom ezt az oldalt. A főoldalt így éred el :
http://www.8rdafaq.com
1.1-esek azért szokták bírni a 200-at. De sok sikert a modhoz! -
Mosqu!to
addikt
naszóval:
van énnéköm az aláírásomban olvasható alaplapom, és sajnos CAS 1.1 -es, ami annyit tesz hogy nemhivatalosan sem támogatja a 200mhz fsb-t. 185 felett 1xűen meghal. hallottam én 1 úgynevezett vdd mod-ról, ami annyit tesz hogy a csipszet több fesz-t kap, ezáltal engedi a magasabb fsb-t is.
tudna valaki segíteni hogy csináljam? hallott már erről valaki részletesebben?
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

amúgy igen, a proci fsb-je szinkronban van a ram szpídjével