- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Bővebben: link
Írj neki egy mailt. Én visszaléptem az abit-tól mert inkább a gigabyte-t vettem. ennek nagyon egyszerű oka hogy a 2gigás P4 az Abitban 2,7-ig tudod elmenni míg a gigabyteban 3,3 és ez még nem a vége volt. -
kepeszt
tag
is7-e ,is7,ai7 lapot keresek...
-
kepeszt
tag
Up!
is7-e,vagy ai7 lapot vásárolnék -
riska1982
aktív tag
Szia!
Én nem akarok nagyon beleszólni, de csak egy tanács. Semmi esetre se vennék ABIT IS7-es alaplapot. Én kiskerbe dolgozok, dehogy 5-ből 4 szar volt az azért eléggé gá. Az ide vezérlő része, hogy mit mondjak egy hulladék. Na meg 90%-ban be se inúlt az alaplap. 30-ból 25 hibás volt nekünk. Ha mindenképpen Abitot szeretnél akkor IC7-et vegyél.
Nem kell megfogadnod, csak egy észrevétel volt.
Üdv és sok sikert! -
orbano
félisten
MA este elvitték 14k-ért. Sorry.
-
kepeszt
tag
már csak hétfőn tudok közlekedni..
-
kepeszt
tag
Sziasztok!
Vennék is7,vagy is7-e lapot,jó állapotút (ventizörgés nem probléma)..
Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest