- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ItsNotReal
újonc
Múlt héten érkezett meg, érintetlen rendszerű Global változatra. Tavaly szeptemberi után ugrottunk (talán) februárira, Android maradt 13 ( de ezzel tisztában is voltam, meg bele is törődtem). Úgymond másodlagos telefonként használom, csak játékra már második éve, annyira nem érint negatívan ez a szoftveres rész. Hamarosan úgy is le fogom cserélni, mert elég csúnyán megsérült, a hátlap kicsit betört, az oldalsó keret enyhén, de láthatóan meghajlott, a kijelző pedig lassan kiesik a helyéről, de még működik hibátlanul, ezeket a szépséghibákat leszámítva. F5 Pro és X6 Pro között gondolkodom, esetleg véleményt valaki, hogy melyik lenne a jobb választás? F5 Pro-t végül is az 1440p-s kijelző miatt választanám, az X6 Pro-t meg csak azért mert az idei készülék. Amúgy még annyi kérdésem lenne, hogy az F5 Pro-nak végül is alumínium a kerete vagy műanyag, mert egyik helyen alut ír, a másik helyen pedig műanyagot 🤷♂️
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest