- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
flash-
veterán
Sosem fogom megérteni hogy mi alapján dontik el hogy mely telefon meddig kapja az ujabb android főverziót..
Mert sokszor előfordul hogy egy olyan telefon is megkapja ami gyengébb-olcsóbb kategóriájú, vagy hasonló de régibb🤔
Talán ennél is pont az volt hogy megkapja egy gyengébb ami talán még korabban is kijött.
Android 14 van még mindig -
-
-
khasuf
csendes tag
Azért ezt ne vegye senki készpénznek. Múlt hónapba kellett volna jönni az én telefonomra a hyper os hivatalosan, de sehol semmi. Note 13 pro +.
-
ItsNotReal
újonc
Múlt héten érkezett meg, érintetlen rendszerű Global változatra. Tavaly szeptemberi után ugrottunk (talán) februárira, Android maradt 13 ( de ezzel tisztában is voltam, meg bele is törődtem). Úgymond másodlagos telefonként használom, csak játékra már második éve, annyira nem érint negatívan ez a szoftveres rész. Hamarosan úgy is le fogom cserélni, mert elég csúnyán megsérült, a hátlap kicsit betört, az oldalsó keret enyhén, de láthatóan meghajlott, a kijelző pedig lassan kiesik a helyéről, de még működik hibátlanul, ezeket a szépséghibákat leszámítva. F5 Pro és X6 Pro között gondolkodom, esetleg véleményt valaki, hogy melyik lenne a jobb választás? F5 Pro-t végül is az 1440p-s kijelző miatt választanám, az X6 Pro-t meg csak azért mert az idei készülék. Amúgy még annyi kérdésem lenne, hogy az F5 Pro-nak végül is alumínium a kerete vagy műanyag, mert egyik helyen alut ír, a másik helyen pedig műanyagot 🤷♂️
-
janeszgol
félisten
A Xiaomi akkori csúcs telói még mindig feleannyiba kerültek, mint egy Samsung vagy Apple. 2020-as telefon. A Samsung az S20-nál is megállt A13-nál és talán már csak biztonsági frissítést kap, de lehet már azt sem.
Szóval én nem látok problémát az F3, a Mi10 széria frissítésénél sem.
-
Ricardo
titán
-
-
Takuun
aktív tag
Páromnak van F3, szereti, de a kamera miatt szeretne váltani. Lehet átveszem tőle, mert nekem a 10T Pro nagyon vastag és nehéz. A kamerát meg nem használom ki.
Azért ez a kettő telefon elég magas számban került eladásra, jó lenne, ha érkezne rá frissítés, mert mai napig megállják a helyüket. A 10T Pro-n a biztonsági frissítés 2023-03-01, elmehetnek a p*csába.
-
Kedveltem az F3-at, egy jól összelegózott cucc volt.
Igazából csak azért adtam el, mert jó árban tudtam kiszállni, meg mert egy következő modell kedvező áron jött.Kecses volt, jó volt használni.
-
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Látod erre nem is gondoltam.
-
-
Ricardo
titán
Ezek szerint maradt a kaotikus megoldás szoftver szinten is.
Friss rendszer friss droiddal, friss rendszer régebbi droiddal...... aki tudja kövesse.
Lehetne valamilyen rendszer már ebben is. -
Asshya
csendes tag
Igen,2 napja jött meg F3-ra, semmi extra, 13-as androiddal jött
csak a biztonsági frissítés miatt telepítettem(több mint 1 éves volt az előző), amúgy hagytam volna MIUI-n!
-
janeszgol
félisten
Ez jó hír. Vajon a Mi 10 is A13 alapon kapja majd meg a HOS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gitáros topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged