Aktív témák
-
shtml
őstag
Már ne haragudj, de könnyű a más f*szával verni a csalánt. A topicindító szavaiból azt veszem ki, hogy nincs sok tapasztalata a forrasztásokkal, akkor pedig szippantó nélkül könnyen eltolhatja. Vagy te hogyan távolítanád el a régi ónt? Kiforrasztó huzallal? - az sem olcsóbb, mint a szippantó.
Én megírom neki, hogyan a legbiztonságosabb, aztán úgy csinálja, ahogy akarja. -
shtml
őstag
Nem maradt ki, a #12-ben már írták.
Sőt tanácsos is nagyobb feszültségűt venni. Én amúgy nem értem ezt az elkó-mizériát. Én már elég sok áramkört szereltem össze, de soha nem tapasztaltam ilyesmit. Valószínű, hogy éppen a túl alacsony feszültségtűrés miatt mennek tönkre ezek az elkók. A vevő szív vele, mint a torkos borz, de a gyártó megtakarít 10 centet alaplaponként.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest