- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #36741 üzenetére
mennék én is, ha nem rühellnék a fényképező/kamera túlsó oldalán állni
#36742: hát na: én is vártam, hogy legalább erzsivel is elkezd foglalkozni, de ő csak a bratyó nyakán lógott (mint mindig), tódi meg állt ott és nézett ki a fejéből, mint egy megtermett f@sz... (komolyan sajnáltam kicsit)
egyébként cifra lehet, hogy nincs védettség... be merné valaki vállalni, hogy erzsit viszi? esetleg alkeszoszt?
legyen "csajbunyó", de úgy meg szvsz éva fog hullani... neki érné meg talán egyedül erzsit vinni, hogy ne anikóval szemben égjen szénné
-
darál0w
Jómunkásember
-
Boxer001
veterán
válasz
_Volkovy_ #33967 üzenetére
Még mindig nem tudom felfogni, hogy miért akkora probléma, ha látom azt a kibaxott állást, főleg ha szavazni akarok, jó hogy tudni szeretném, mi a helyzet...
Előző szériákba is mutatták nem?
Ennyire ne fájjon már nektek, hogy kiesett az a csaj (Évike is ki fog)...majd megkeresi a 300 ojrókat hostesskedésből (néhány oboa is becsúszik), nem kell sajnálni. -
mdraco
őstag
válasz
_Volkovy_ #33084 üzenetére
Erre a forgató könyvre gondoltál? [link]
Egyébként nem értem hogy mire gondoltok a forgatókönyv kapcsán, hogy minden előre megvan irva s azt kell eljátszák vagy megvan irva hogy milyen feladatokat kapnak? Mert az előbbit nehezen képzelem el, hogy mindenkinek szerepe van... -
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged