Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
válasz
stranger28
üzenetére
értem én, hogy sok idő, meg fejlődés, de még egy élőlény fejlődését sem tudták levezetni. pláne bizonyítékokkal.
szerintem is, bár sokat haladt előre a tudomány, még mindig a "lövésünk sincs" kategóriában jár. sőt. minél tóbb mindent tudunk, annál inkább rájövünk, mennyi mindent nem.A bennünk, és körülöttünk levő dolgok pedig komoly fizikai, kémiai és biológiai tórvények hatására mennek végbe. Ahol van törvény, ott törvényhozó is van.
Ha pedig szerinted túl van bonyolítva a test, az azt jelenti, hogy nem csak a szükséges dolgok vannak meg a szervezetünkben. Ha az evolúció hozta volna létre az embert, akkor egy végtelenül egyszerű szerkezet kéne, hogy legyen, hisz mindig csak a legfontosabb változás ment volna végbe. Jól értelek?
D1Rect: matematikailag. és gyakorlatilag? most mondanám, hogy mondj rá példát...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest