- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
A Codegen-nek rossz hírét keltik, pedig nem biztos, hogy van alapja.
Szerintem sokan csak a közhiedelemnek hisznek és azt adják tovább.
Nekem sokáig volt Codegen tápom, sose volt vele semmi baj pedig terhelve volt rendesen. Ha venné valaki végre a fárdtságot és olvasna olyan topikokat, ahol a Chieftec-et szidják, biztos változna a véleménye. Ennek ellenére nem állítom, hogy a táp jó, lehet éppen egy hibás darab. -
-
Rez_Grof
őstag
Most az mondjam, hogy Codegány vagy azt, hogy I.J. póló várományos a kedves vásárló?
Az igazat megvalva, nem értem, hogy egy ilyen config mellé hogy kerülhet Codegen? Ha meg ram a gyanús akkor minimum 24/48 teszt minden elképzelhető módon. Pl.rime, kis millió program elindítása párhuzamosan.
Pl.: csütörtökön adtam biosban a ramoknak GA Turbo-t semmi baj. vasárnap délután már szinte mindenre fagyott. Hétfő win renistall => fagy, turbót autora vissza állítottam és láss csodát itt irkászok a fórumon.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged