- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
Abit AA8 Duramax, 3ghz Prescott LGA775, 1*512mb DDR2 533mhz ram, 400-as Codegen táp...
Új konfig, de már hatodszor hozzák vissza újraindulás, kék halál problémával tehát tipikus ramhiba. Amikor összeraktam először a cuccot, a szokásos ramtest alatt már hibázott is az egy db 512-es Hynix modul. Jó, gondoltam ''gyári hibás'' a cucc. Másik panel beletesz, ramtesz fél órán át oké. Ügyfél hazaviszi, 2-3 nap után visszahozza a fenti hibákkal. Ramteszt megnéz, tényleg szar.Na jó, biztos szar a szállítmány. Beteszem már szám szerint a harmadik ramot - még jó, hogy annyira nem keresik itt vidéken ezt a fajtát
. Ramteszt megy vele egy-két órát, minden oké, a már korábban telepített oprendszer is hibátlanul feláll vele. Ügyfél jön, gépház megragad, de nem túl magabiztosan - ahogyan ez érthető is - gép autóba besúvaszt. Na mi történik újfent? Bingó. Gép vissza! De jó, van még egy DDR2-m. Na de nem eszik olyan forrón a kását. ''Szemét ABIT'' eszi a ramokat hát hála istennek van még egy AA8. Most végre megszabadulunk a szar, szemét laptól - pedig nekem is volt ilyenem és azzal minden okés volt. Lapcsere még aznap, csak már ne égjünk annyira. ''Most tuti jó lesz''. Ma kedd van, Pünkösd elmúlt. Ismerős arc a szervíz bejáratánál. Már legszívesebben a pult alá süllyednék. Kedvenc gépem előttem landol, talán még meg sem száradt rajta az ujjlenyomatom.
Szóval a drága a negyedik ramot vágta haza, meg az én nagy nehezen felépített ázsiómat. Nincs már mit cserélnem, a ramok elfogytak. Persze tudom, hogy te is tudod: a vacak Codegen a gyenge láncszem. Viszont miért csak a ramot gyilkolja akkor? Minden más okénak tűnik, de most már nem maradt több ramom, de valahogy úgy érzem, ezt a problémát már a tápcsere sem oldja meg. Átok ül rajtunk, vagy a szellem a gépben .
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest