- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
Abit AA8 Duramax, 3ghz Prescott LGA775, 1*512mb DDR2 533mhz ram, 400-as Codegen táp...
Új konfig, de már hatodszor hozzák vissza újraindulás, kék halál problémával tehát tipikus ramhiba. Amikor összeraktam először a cuccot, a szokásos ramtest alatt már hibázott is az egy db 512-es Hynix modul. Jó, gondoltam ''gyári hibás'' a cucc. Másik panel beletesz, ramtesz fél órán át oké. Ügyfél hazaviszi, 2-3 nap után visszahozza a fenti hibákkal. Ramteszt megnéz, tényleg szar.Na jó, biztos szar a szállítmány. Beteszem már szám szerint a harmadik ramot - még jó, hogy annyira nem keresik itt vidéken ezt a fajtát
. Ramteszt megy vele egy-két órát, minden oké, a már korábban telepített oprendszer is hibátlanul feláll vele. Ügyfél jön, gépház megragad, de nem túl magabiztosan - ahogyan ez érthető is - gép autóba besúvaszt. Na mi történik újfent? Bingó. Gép vissza! De jó, van még egy DDR2-m. Na de nem eszik olyan forrón a kását. ''Szemét ABIT'' eszi a ramokat hát hála istennek van még egy AA8. Most végre megszabadulunk a szar, szemét laptól - pedig nekem is volt ilyenem és azzal minden okés volt. Lapcsere még aznap, csak már ne égjünk annyira. ''Most tuti jó lesz''. Ma kedd van, Pünkösd elmúlt. Ismerős arc a szervíz bejáratánál. Már legszívesebben a pult alá süllyednék. Kedvenc gépem előttem landol, talán még meg sem száradt rajta az ujjlenyomatom.
Szóval a drága a negyedik ramot vágta haza, meg az én nagy nehezen felépített ázsiómat. Nincs már mit cserélnem, a ramok elfogytak. Persze tudom, hogy te is tudod: a vacak Codegen a gyenge láncszem. Viszont miért csak a ramot gyilkolja akkor? Minden más okénak tűnik, de most már nem maradt több ramom, de valahogy úgy érzem, ezt a problémát már a tápcsere sem oldja meg. Átok ül rajtunk, vagy a szellem a gépben .
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Napelem
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest