- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
Bár lenne ilyen progi vagy eszköz. De mivel az inkompatibilitás két alkatrész együtt nem működése, ezért effektive tesztelni nem lehet. Mindkét cuccot, külön-külön, más HW környezetben le kell tesztelni. Ha mindkettő jól megy, akkor inkompatibilisek (nem működnek együtt).
Ramoknál ez kicsit bonyolultabb, mivel több modul esetén fennállhat a modulok és az alaplap, az egyes modulok között, valamint az egyes modulok között abban az alaplapban jelenlévő inkompatibilitás is.http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
InfiniteReality
őstag
Téves következetetés. Önmagában csak a Memtest tényleg nem ér semmit. Azaz, ha a teszt hibát hoz ki, az vagy hiba vagy inkompatibilitás. Ha nem hoz ki hibát, attól még lehet hiba. Az igazán jó memóriateszt pl a Winxp tiszta telepítése. Viszont ha csak inkompatibilitás van, a hiba akkoris elő fog jönni.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
zezoli
csendes tag
Az, hogy a Memtest nem ér semmit...... hát elég furcsa szempont. Nem tudok olyan progit , ami windows alól a memória 100% tudná vizsgálni, mivel valahova a rendszerfájloknak is be kell töltődni....szóval hagyjuk ezt. Ha dualos lapod van és 1 rammal megy 2 nem megy akkor ez összeférhetetlenség.... feltéve hogy mindegyik rammal jól megy de együtt nem megy. Ha nem mutat hibát de mégis belefagy a memtestbe vagy újraindul, az majdnem biztos hogy alaplap hiba. A p5l-mx lap úgy tuzd melegedni, hogy ihaj Főleg ha 266 fsb vagy felette használod int vga-val fel megy még 80 fokra is mai nem nagyon egészséges. Én minden lapra raktam a bordára egy kis ventit, bár hangosabb de nem megy 55 cfok felé!!!
-
Termi16
őstag
Memtest helyett vmi windows alatt futó hülyeséget ajánlasz, azért ez is érdekes...
Meg amint te is írtad, a ramjaid jók voltak, akkor meg nem logikus, hogy a memtest nem dob hibát? Nem az a feladata, hogy a kompatibilitási problémákat kiküszöbölje.
uploader : Most őszintén, szerinted egy olyan márka, amiről még eletedben nem hallottál, ~600w-os (na persze, én meg milliomos vagyok ) és 4k, az lehet jó?
Ha tápot szeretnél venni, akkor a legolcsóbb alternatíva egy 300/350w-os fsp táp berszerzése, 5,5-6,5k körüli áron.
Az tuti minőségi.Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest