- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Más fórumon tettem már fel kérdést, de egyenlőre nem tudom hogy van e problémám, vagy nincs.A helyzet a következő.
Adott egy FSP Hyper 500-as tápegység GTX 960-as videókártyával, i3 4160-as processzorral, 8 GB Rammal. A kártyát eddig nem láttam 66 fok felett, a processzor is megáll olyan 50-54 körül.Azt vettem észre (ez korábban is így volt, de mivel az előző videókártyám max 45 fokos volt, így van különbség). Szóval azt vettem észre, hogy a tápom terhelés alatt kifejezetten meleg levegőt fúj. Nem langyosat, nem enyhén meleget, hanem határozottan meleget, de nem forrót. A gépház teteje is kifejezetten meleg..
Felsőtápos házam van, és a szellőzés nincs túl jól megoldva, mivel elég szűkös, olcsó ház. Később szeretnék venni újat, de legalább 2-3 hónapig erre nincs lehetőségem. 1 hátsó venti van csak, ami kifele fújja a levegőt. Alapjáraton hűvös, de terhelés alatt határozottan meleg. Van e okom aggódni? Az természetes hogy egy tápegység melegszik, tudom, de szerintem a melegebb videókártya hőjét szívja épp magába, és emiatt forrósodik jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam topic
- Asztalos klub
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Noctua NH-L9a-AM5 CPU hűtő
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged