Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Olyan érdekes, hogy 2007 óta ez az egyik hobbim, az azóta eltelt idő alatt több tucat egerem volt, most is van 20, és mégsincsenek ilyen -5th world "problémáim". Mondjuk nem is azt keresem, hogy milyen miniszkuláris irrelevanciába lehet belekötni, mint abszolút dealbreaker, hanem használom a cuccokat.
^^
-------------------------------------------------------------
(#9) nyunyu: Fogalmam sincs, mi az a "+tech", de ez Zowie.
Egyébként nem tudom, feltűnt-e, de ez itt nem egy csuklótámasz:
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
Mikor felejtik már el végre a dokkolót?
Régebbi +tech egereknek mindig a dokkoló volt a gyenge pontjuk, 2-3 év alatt teljesen eloxidálódott az egér hasán lévő 2 érintkező a csapnivaló érintkezés miatti szikráktól, aztán állítgathattad fél óráig az egeret a dokkolón, hogy végre tölteni tudjon, és utána imádkoztál, hogy úgy is maradjon.
Aztán ha elmozdult az egér egy tized millimétert (mert mondjuk rácsaptál az asztalra), akkor kezdhetted elölről a kontakt keresést...Tegyenek az egér orrára egy USB-C-t, aztán probléma letudva.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dr. Akula
félisten
Synthwave szerint úgyse használja senki, akkor ha már tökéletes megoldás nincs, a félmegoldás is felesleges. Én leginkább tisztítás közben szoktam véletlenül megnyomni, aztán lehet pörgetni mint a számzárat. Ha már lehet nyomkodni, akkor jobb lenne ha oda-vissza lehetne, ne számolni kelljen hogy még hány nyomkodás kell az eredeti helyzet visszaállításához, hanem csak 1 vissza gombot megnyomni. Ha ilyen nincs, akkor még az is jobb ha teljesen leveszik, legalább tisztítás közben se nyomom meg, és ha nincs elállítás, nem is kell visszaállítani.
-
DroneZ^
őstag
Nekem EC2-CW (is) van. Még így is jobb mint a Logitech G PRO Superlight, amelyen 1 dedikált gomb SINCS se DPI váltásra, se Hz váltásra. Konkrétan ha fps játékhoz le kell vinnem a DPI-t, be kell képnem a G Hub szoftverbe és manuálisan átállítani. (Azt most hirtelen nem tudom, hogy az új G PRO 2 kapott-e plusz gombot). Arról nem is beszélve, hogy a Lift of Distance-t is lehet állítani gombkombinációval. A továbbfejlesztett wireless adapter és kivitelezési minőség csak hab a tortán a Zowie javára...
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Irodázni tökéletes."
Kieg.: Meg itt a vevő egyben dokkoló is, szóval a merülés nem igazán probléma, így lehet hagyni 1000 Hz-en, és akkor aztán egyszeri beállítás után tényleg zéró babrálnivaló van vele.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Win dekstopon 500Hz/1800DPI-n használom az egeret, de játékban 1600DPI/1000Hz."
Te is jó fölöslegesen variálsz.
Ha az akku kímélése a cél a desktop 500 Hz-cel, akkor miért nem 250 (vagy 125, de itt megértem, ha vannak elvek)? Irodázni tökéletes. Bár mindegy, mert ezt amúgy sem variálnád felső gombbal. Az 1600 vs. 1800 cpi meg "rly? lololol". Van olyan cucc, ami cpi-deviációban hozza ezt a különbséget.
"A másik, hogy miért nem képesek írni egy szoftvert?"
Mert semmi szükség rá. Célszerszámot gyártanak, nem makrópadot.
"Az árazás pedig zowie-san vicc kategória..."
Hát, nem olcsó, de VÉGRE meglépték legalább a 60 grammos szintet, plusz a forma is érdekes, és a dokkoló is benne van az árban. Határozottan kipróbálnám, bár 50 vagy kevesebb grammal két kategóriával csábítóbb lenne.
Ha összeszerelési minőségben és tartósságban hozza az elvártat, márpedig miért ne hozná, akkor ez is befektetés. Mint egy üvegpad annak, akinek az egyéb paraméterek megfelelnek.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
MODERÁTOR
Micsoda innováció
Én agyfaszt kaptam a Zowienak az alsó gombjától. Win dekstopon 500Hz/1800DPI-n használom az egeret, de játékban 1600DPI/1000Hz. Razeren egy gombnyomás alul a profilváltás.
A másik, hogy miért nem képesek írni egy szoftvert? legalább opcionálisan lehessen használni ha valaki szeretné. Az árazás pedig zowie-san vicc kategória...Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mivel az advanced user egyszer állít be felbontást, és utána hozzá sem nyúl a cpi-váltóhoz, nem igazán érzem ezt problémának.
Viszont itt garantáltan nincs rekesz a vevő számára.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Dr. Akula
félisten
Vajon mikor fognak rájönni hogy nem soros kipörgetés kéne a cpi-re, hanem oda-vissza léptetés, ne kelljen már számolgatni hányat kell még pörgetni ha túllőtted. Kb. mint a biciklilámpa, ott se sikerült még 100 év alatt megoldani ezt a bonyolult műszaki feladványt.
-
Trailblazer
veterán
Vadonatúj egy szó.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest