- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
Aki keres az talál és lőn, találtam egy makettes topicot, szóval engedtessetek meg nekem egy pár láma kérdést. Hosszabb kihagyás után állok neki újra makettezni, amire utoljára kiskamasz koromban volt példa. - Ez a jó a felnőtt létben, gyerekként azért korlátozottabbak voltak az anyagi és térbeni (Öcsi! Kell az asztal, menj ki a konyhából)lehetőségeim, most végre ott és annyit amennyit az időm engedi :-D - Na de. A régi régi makettjeimet elővéve azt veszem észre, hogy a ragasztó (Modell ragasztókat használtam persze.) több helyen elengedett. Itt egy szárny, ott egy kerék vált le az évek során. Ez természetes, és néha újra kell ragasztani? Vagy csak rossz ragasztót használtam (Revell)? Van olyan ragasztó márka kifejezetten makettezéshez ami nem enged el évek múlva?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged