Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Én pl leszedtem az összes south park részt ami ugy kb 30 giga és 70 gigáig vissza tudtam osztani.Szóval nem lehet azt mondani, hogy nem lehet mert nem viszi senki se.
Amugy meg eddig még soha semmi nem ment tönkre a gépemben a használattól.De most ha tönkremenne az alaplapom az se igazán zavarna mert pár ezerért veszek helyette másikat.jansky1
Ezért kell olyan dolgot letölteni ahol sok lecher van mert akkor javul az arányod, de ha csak a régi szinte alig élő torrenteket töltesz le csak akkor ne csodálkozz ha nem megy 500 k val
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest