Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
ryokie
csendes tag
A baj az, hogy nekem nem csak egy eszközzel, hanem mindennel - semmi nem működik, amit az usb portba csatlakoztatok. Egyik nap még működött, aztán hello. Érthetetlen.
Különben azóta ellenőriztem a BIOS-t, a kábeleket, eltávolítottam az eszközkezelőben és újrainstalláltam az usb portokat. Eddig nem segített semmi
-
ryokie
csendes tag
Sziasztok,
nem biztos, hogy hardware probléma, de az történt, hogy az USB eszközök egyik nap még működtek (webkamera, fényképezőgép, infraport, mp3), aztán pár napja hiába csatlakoztatok bármit, abszolút semmi nem történik. Nem tudom használni az USB eszközöket, olyan mintha nem is lennének csatlakoztatva.
Futtattam Intel USB check és Entrega USB ready progikat, mindkettő azt mondja, hogy minden rendben, szofteverileg és hardverileg is. Mi lehet a baj?
ui: windows xp fut a gépen
Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs