- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
Aktív témák
-
ryokie
csendes tag
A baj az, hogy nekem nem csak egy eszközzel, hanem mindennel - semmi nem működik, amit az usb portba csatlakoztatok. Egyik nap még működött, aztán hello. Érthetetlen.
Különben azóta ellenőriztem a BIOS-t, a kábeleket, eltávolítottam az eszközkezelőben és újrainstalláltam az usb portokat. Eddig nem segített semmi
-
ryokie
csendes tag
Sziasztok,
nem biztos, hogy hardware probléma, de az történt, hogy az USB eszközök egyik nap még működtek (webkamera, fényképezőgép, infraport, mp3), aztán pár napja hiába csatlakoztatok bármit, abszolút semmi nem történik. Nem tudom használni az USB eszközöket, olyan mintha nem is lennének csatlakoztatva.
Futtattam Intel USB check és Entrega USB ready progikat, mindkettő azt mondja, hogy minden rendben, szofteverileg és hardverileg is. Mi lehet a baj?
ui: windows xp fut a gépen
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest