Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
ryokie
csendes tag
A baj az, hogy nekem nem csak egy eszközzel, hanem mindennel - semmi nem működik, amit az usb portba csatlakoztatok. Egyik nap még működött, aztán hello. Érthetetlen.
Különben azóta ellenőriztem a BIOS-t, a kábeleket, eltávolítottam az eszközkezelőben és újrainstalláltam az usb portokat. Eddig nem segített semmi
-
ryokie
csendes tag
Sziasztok,
nem biztos, hogy hardware probléma, de az történt, hogy az USB eszközök egyik nap még működtek (webkamera, fényképezőgép, infraport, mp3), aztán pár napja hiába csatlakoztatok bármit, abszolút semmi nem történik. Nem tudom használni az USB eszközöket, olyan mintha nem is lennének csatlakoztatva.
Futtattam Intel USB check és Entrega USB ready progikat, mindkettő azt mondja, hogy minden rendben, szofteverileg és hardverileg is. Mi lehet a baj?
ui: windows xp fut a gépen
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest