Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Autós kamerák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
ryokie
csendes tag
A baj az, hogy nekem nem csak egy eszközzel, hanem mindennel - semmi nem működik, amit az usb portba csatlakoztatok. Egyik nap még működött, aztán hello. Érthetetlen.
Különben azóta ellenőriztem a BIOS-t, a kábeleket, eltávolítottam az eszközkezelőben és újrainstalláltam az usb portokat. Eddig nem segített semmi
-
ryokie
csendes tag
Sziasztok,
nem biztos, hogy hardware probléma, de az történt, hogy az USB eszközök egyik nap még működtek (webkamera, fényképezőgép, infraport, mp3), aztán pár napja hiába csatlakoztatok bármit, abszolút semmi nem történik. Nem tudom használni az USB eszközöket, olyan mintha nem is lennének csatlakoztatva.
Futtattam Intel USB check és Entrega USB ready progikat, mindkettő azt mondja, hogy minden rendben, szofteverileg és hardverileg is. Mi lehet a baj?
ui: windows xp fut a gépen
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest