Aktív témák
-
LukE
veterán
na hat ez vicces. Szilveszteri buliba elvittem a korabban mar emlegetett 2.5''-os noti vinyat, es NF7-es lappal baszakodott(winamo lejatszas kozben akadozott a hang). Ez mar csak azert vicces, mert mashol szinten NF7-tel ment gond nelkul, meg a kabel is ugyan az volt. Itthon persze gond nelkul tobbfele kabellel is kiprobaltam. A franc se erti...
-
LukE
veterán
Furcsa, valami ott nagyon el lehet rontva, eddig volt nalam nehany 8RDA mobo, de minddel mukodott az usb. Alaplapra forrasztott USB es kivezetett porton is hasznaltam kartyaolvasot, mobil HDD-t, fenykepezot, nyomtatot, diktafont es eddig semmi gond. Tudom, ezzel most nem segitettem, de talan jobb kedvre derultok, hogy nem lehetetlen

-
LukE
veterán
nemtom, STLab 2.5''-os rekkel csinlatam mar par barbar dolgot (pölö usb 1.1-en logott SP1 hianya miatt, es uyz irtam rola DVD-t, tobb mint 1 ora volt
)
es masoltam tobb Gb-t, de semmi gond.
tuti nem csuszott le valami csatlakozo? nekem kis mozgatastol is lecsuszik...
(z<>y szájbabasyott hsyk billentzukiosytas)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Battlefield 6
- Lightyear - befektetési app
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)