Aktív témák
-
LukE
veterán
na hat ez vicces. Szilveszteri buliba elvittem a korabban mar emlegetett 2.5''-os noti vinyat, es NF7-es lappal baszakodott(winamo lejatszas kozben akadozott a hang). Ez mar csak azert vicces, mert mashol szinten NF7-tel ment gond nelkul, meg a kabel is ugyan az volt. Itthon persze gond nelkul tobbfele kabellel is kiprobaltam. A franc se erti...
-
LukE
veterán
Furcsa, valami ott nagyon el lehet rontva, eddig volt nalam nehany 8RDA mobo, de minddel mukodott az usb. Alaplapra forrasztott USB es kivezetett porton is hasznaltam kartyaolvasot, mobil HDD-t, fenykepezot, nyomtatot, diktafont es eddig semmi gond. Tudom, ezzel most nem segitettem, de talan jobb kedvre derultok, hogy nem lehetetlen
-
LukE
veterán
nemtom, STLab 2.5''-os rekkel csinlatam mar par barbar dolgot (pölö usb 1.1-en logott SP1 hianya miatt, es uyz irtam rola DVD-t, tobb mint 1 ora volt
)
es masoltam tobb Gb-t, de semmi gond.
tuti nem csuszott le valami csatlakozo? nekem kis mozgatastol is lecsuszik...
(z<>y szájbabasyott hsyk billentzukiosytas)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged