- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- HP notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Joooe
tag
''Az USB 2.0 valós átviteli értéke stabilan 30-35 MB/s között van, többet ne is várj.''
Ezt mire alapozod amúgy? Az usb specifikáció szerint a ''certified hi-speed usb'' logóval ellátott eszközöknek képesnek kell lennie a szabványban előírt 480 Mbps sebességet teljesíteni, legfeljebb +-0.05% eltéréssel. Az más kérdés hogy az usb felületet kiszolgáló háttértároló vagy egyéb eszköz nem tud annyit.
(Esetemben persze nem ez a lényeg, itt az igész ide-usb átalakító eszköz sebessége volt megadva.
Mellesleg nem adtam még fel, csak hát közbeszólt a vizsgaidőszak)
-
CSUKEC
csendes tag
Még tesztelhetnéd dolgot! Sokkal jobb, de nem az igazi, többek között a töredezettség mentesítést sem bírja, néha leáll az írás és a törlés is.Vagy csak nálam.A ferrit gyűrűket is próbáltam. Gondoltam lehet benne valami,mert a fényképező géphez is adtak külön ilyen ''gombocot''. Nekem nf3-al(MSI K8N NEO2 54-G) csinálja már gondoltam veszek viat.Halkan jegyzem meg az intel 875 (Abit IC7 ) nem csinálta.
-
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged