- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Joooe
tag
''Az USB 2.0 valós átviteli értéke stabilan 30-35 MB/s között van, többet ne is várj.''
Ezt mire alapozod amúgy? Az usb specifikáció szerint a ''certified hi-speed usb'' logóval ellátott eszközöknek képesnek kell lennie a szabványban előírt 480 Mbps sebességet teljesíteni, legfeljebb +-0.05% eltéréssel. Az más kérdés hogy az usb felületet kiszolgáló háttértároló vagy egyéb eszköz nem tud annyit.
(Esetemben persze nem ez a lényeg, itt az igész ide-usb átalakító eszköz sebessége volt megadva.
Mellesleg nem adtam még fel, csak hát közbeszólt a vizsgaidőszak)
-
CSUKEC
csendes tag
Még tesztelhetnéd dolgot! Sokkal jobb, de nem az igazi, többek között a töredezettség mentesítést sem bírja, néha leáll az írás és a törlés is.Vagy csak nálam.A ferrit gyűrűket is próbáltam. Gondoltam lehet benne valami,mert a fényképező géphez is adtak külön ilyen ''gombocot''. Nekem nf3-al(MSI K8N NEO2 54-G) csinálja már gondoltam veszek viat.Halkan jegyzem meg az intel 875 (Abit IC7 ) nem csinálta.
-
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő