Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Mini PC
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam ideje lenne létrehozni végre egy fiókot végre,az ubi oldalán regisztráltam,email/jelszó rendben,utána írta hogy erősítsem meg az aktiválást a címemre küldött emaillal,rendben megvolt az oldalon kiírta hogy sikeres.
Azután kérte a belépést a fiókba,de azóta nem enged be azzal az üzenettel hogy: Fiókodat zároltuk a sikertelen bejelentkezési kísérletek miatt. Próbálkozz újra később.
Jó vártam pár percet,megint ugyanez,vártam 1 órát ,ugyanez,ez tegnap estefelé volt,ma délután belépnék,hátha elég lesz neki 10 óra,ugyanez,leszedem a klienset,hátha,ott is ugyanez az üzenet fogad,plusz abban 10 percet írnak a felfüggesztésre.
Próbáltam jelszavat váltani,de azzal se csinál semmit.
Mivel semmi sincs a fiókban nem ér veszteség,de később mi van?Még csak az ügyfélszolgálattól se tudok kérni semmit, mert a fiókba belépést kérik első lépésbe.
Meg szívesen begyűjteném elsőre a Steppet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M + Intel Core I5 13400F + Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M + Intel Ultra 7 265 + Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz
- Intel Xeon Processor E3 1270 V3 - i7 4770 szint - Eladó!
- Nintendo Switch 2 (alig használt)
- Intel Xeon Processor E3 1270 V2 - i7 3770K szint - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest