- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabee jr
tag
-
gabee jr
tag
válasz
AxBattler #396 üzenetére
Üdv Ax,
email cím csere, csakis a website-on. Uplayen keresztül nem lehet ilyesmit csinálni, pontosabban el lehet indítani, de úgyis dob tovább a website-ra.
Uplayben megpróbálhatod "Unlinkelni" a STEAM accounttal való kapcsolatot, de én sosem próbáltam ilyet, bár kétség kívül van ilyen opció benne. Viszont míg össze vannak kapcsolva, mindig el fog indulni a STEAM is mivel eredetileg ott vetted a játékot.
-
Üdv!
Nem vagyok gyakorlott Uplay használó, ezért kérdeznék: ha utólag meg szeretném változtatni az email címemet, akkor mi a teendő? Support-nak kell írnom?
Illetve volt néhány Uplay-es játék, amit STEAM-en keresztül vettem meg, de kellett hozzájuk az U-s regisztráció. Megcsináltam, ugyanarra az email fiókra, mint a STEAM-et, és meg is jelent a UPlay kliensben a játékaim között az adott cím. Viszont ha UPlay-ből szeretném telepíteni, akkor rögtön felugrik a Steam-bejelentkezés, ugyanis onnan akarja mindenáron letölteni.
Mit tegyek, hogy közvetlenül Uplay-ből, Steam nálkül tudjam telepíteni és játszani ezeket a címeket?A válaszokat előre is köszi!
-
nak0n
aktív tag
válasz
venomka1 #393 üzenetére
Áthelyezed oda a játékot, ahonnan majd indítani szeretnéd, simán csak win intézőből, total commanderrel vagy bárhogyan, aztán kliensből kérsz neki egy telepítést és megadod neki az új mappát. Ellenőrizni fogja a fájlokat, és mivel mindent megtalál, nem fog letölteni semmit újra, és játszhatsz is.
-
venomka1
aktív tag
Sziasztok. Ujra akarom telepiteni a gepet, de a jatek a C-n van ahol a winfos, ha at rtakom a jatekot D -re akkor hogy lehet megoldani hogy ujratelepites utan induljon a jatek onnan? Vagy ez nem meg oldhato? Nem akarom letolteni ujra azt a rengeteg GB ot.
-
nak0n
aktív tag
Hali!
Van arra lehetőség, hogy a uplay kliens automatikusan induljon el win 10 indításakor? Nem igazán találtam erre vonatkoző lehetőséget a kliensben. -
HunAtis81
csendes tag
válasz
sellerbuyer #388 üzenetére
Bocsi, de miért hazudtolsz meg? Kétségbe vonod amit írtam.
Helyettem válaszolsz. Weres78 kérdezt tőlem hogy hol léptem be?
Te válaszolsz helyettem: "Sehol sem tudott. Odavisz onnan is a support a Uplay oldalára, ahol máris beleütközöl a kétlépcsősbe..." De igen! Én be tudtam lépni! Ha hiszed, ha nem.
Majd mikor írom hogy tévedsz, te megmagyarázod. "Nem tévedek, csak nálam így működött, nálad meg úgy."
Akkor most ha nálam így működött, nálad meg úgy, miért írod hogy nem tudtam belépni?
Én itt leírtam hogy nekem hogy sikerült megoldani. Légyszíves ne vond kétségbe a szavaim.
Nem ismersz. Ha nem hiszel nekem, tartsd magadban. Lehet hogy Weres78-nak is úgy fog működni.
Köszi! Szép napot... -
gabee jr
tag
válasz
sellerbuyer #387 üzenetére
Nem tudsz olvasni, nem tudsz szöveget érteni, értelmezni.
Ki beszélt itt a TE(!) telefonodról?Senki! Egy példa volt, hogy offline telefonnal is lehet használni a hitelesítőt.
A kód meg addig érvényes, amíg a folyamatjelző végigmegy, így van. Aztán viszont másik kódot adna a hitelesítő, hogy próbáld meg újra, barátocskám. De neked már az első kódot se fogadja el, tehát hiába generálja le az újat, akkor sem fog beengedni. De mindegy, hiába mondom én ezt neked, mint a tyúknak az ABC. -
sellerbuyer
őstag
válasz
gabee jr #383 üzenetére
Semmi olyat nem írtál le, amit ne tudnék, legfeljebb butaságokat! Egyik kód sem működött (a helyettesítők sem), ezt már leírtam, csak el is kéne olvasni.
Repülőmód a füled! Mitől lenne repülő módban a telóm, te?
Nem hülye vagyok, csak ideges!
Te osztod a másikat úgy, hogy félreérted. Ki beszél itt elküldésről? A lényeg, hogy csak a megadott ideig lehet beírni a kódot (folyamatjelző), utána a kód érvényét veszti biztonsági okokból. Aki nem tudja, hogyan működik, az te vagy, barátocskám!
-
törölt tag
-
HunAtis81
csendes tag
válasz
sellerbuyer #372 üzenetére
Tévedsz!
Engem beengedett jelentkezni a www.ubisoft.com-ra.
Ha rányomtam az account informationra, akkor kérte nálam az azonosítást.
Viszont onnan a customer supportra rányomva tudtam komunikálni velük.
Gondolom mivel be voltam jelentkezve az oldalon, ezért nem kértek szinte semmit.
Egy kódot küldtek az email címemre, amit az oldalon a beszélgetésünkben vissza kellett küldeni.
Utánna kikapcsolták a védelmet. -
Delávégá
tag
válasz
sellerbuyer #382 üzenetére
Inkább itt arról van szó hogy korábban hozzáfértek az accountodhoz és lehet eladták másnak és az kapcsolta be a kétlépcsős azonosítást. E-mail cím csere, titkos kérdés cseréje ha lehetséges meg ugye jelszó csere.
Btw a blizz tokenjei régen hogy működtek szerinted mikor bevezették a kétlépcsős azonosítást?
-
gabee jr
tag
válasz
sellerbuyer #381 üzenetére
Okoska! Neked fogalmad sincs hogyan működik a kétlépcsős azonosítás, nyilvánvalóan. Miért osztod a másikat?
A szerverrel a belépő kódokat a kétlépcsős első aktiváláskor szinkronizálja le a kliens! Ezért van az, hogy egy offline eszközzel is készíthető belépő kód (számológép méretű banki tokenek működnek így, ez egy számsort gyárt az SMS helyett, hogy be bírj lépni a nettbankodba).Tehát egy repülőmódba rakott telefonon a Google Hitelesítővel készült kódot nyilván nem lehet (és nem is kell) "elküldeni" Uplay-be lépéskor, azt csak összeveti az aktiváláskor generált kódokkal, ha fasza beenged, ha nem fasza kinn maradsz.
Még valami! A hitelesítővel készült kódok nem keverendők össze a vészhelyzeteben használt helyreállító kóddal, amit ugye akkor kellene tudni használni, ha a Hitelesítővel már valami ok miatt már nem tudnál generálni magadnak. És ugye ebből is kapsz egy csomó kulcspárt, nem csak egyet.
-
Delávégá
tag
válasz
sellerbuyer #379 üzenetére
Magától nem kapcsolódik be csak úgy, kell hozzá telefon és be kell neki pötyögni egy kódot amit az app jelenít meg vagy QR kódot beolvastatni vele. Csak az aktiváláshoz kell neki net utána már nem.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Delávégá #374 üzenetére
Rosszak az emlékeid, olvasd el, miket írtunk! Kutyára nem kérték ki a véleményemet, fogták és bekapcsolták a hozzájárulásom nélkül! Aztán másnap már nem tudtam belépni a fiókomba! Azt sem tudtam, hogy mi ez az egész, egyik kollégám homályosított fel, hogy telefonos app, gúgli, stb...
Mi van, ha nincs (okos) telefonom? Mi van, ha nincs rajta mobilnet (és wifi közelben sem vagyok)? Jó sok pénzért vettem tőlük játékokat... ők meg tojnak hatalmas ívben a fejemre... Gusztustalan, amit csináltak!!!
Egy agyament baromság az egész!
-
myckey
veterán
Nem nem. Ez sajnos angol.
Facet csinálj egyet gyorsban, semeddig sem tart. Kamu adatokat is megadhatsz.
Lényeg úgy is az lesz, hogy amit kérnek, azt tudd teljesíteni.
Account név
email cím
felhasználó születési adatok
Ország
Hozzád tartozó IP cím, erről fénykép
Egy játék aktivációs kódjáról fénykép, Uplayes game. ( én csak beírtam a kódot.....)Aztán szóltak, hogy minden stimmel, kikapcsolták a két lépcsős lehetőséget, és már be is lehetett lépni havernak.
Késő délután kezdtem el nekik írni, többször is, majd kb. éjfélre zongoráztuk le amit kellett.
-
MK VII
veterán
-
myckey
veterán
Megoldottuk a bejutást.
Sikerült fél napon belül lekommunikálni a dolgot az Ubisoft Supporttal.
Facen keresztül . -
weres78
senior tag
válasz
Delávégá #374 üzenetére
Elég érdekes, mert a WOW-ba, ami Blizzard ugye, ugyanúgy be tudok lépni, ahogy a Google fiókomba is. Ott nem zavarja a telefoncsere a rendszert.
A supporttal kapcsolatban viszont elnézést kell kérnem! Ahhoz képest, hogy tegnap peccs volt, még tegnap éjjel meg lehetett oldani a problémát, igaz csak Facebookon lehet velük kontaktolni, de ma már simán játszom. Szóval ott elragadtattam magam, a supportnak így utólag belátom, Tiszteletem! -
Delávégá
tag
Hol oldják meg úgy? Steamnél és blizzardnál is ki tudod magad zárni ha letörlöd az appot. Az meg hogy hol van jó support csak attól függ milyen embert fogsz ki, hülyék vannak mindenhol. Emlékeim szerint mikor bekapcsolod a kétlépcsős azonosítást előtte figyelmeztet mindenre, csak el kell olvasni, nem pedig next, next, next, ok.
-
weres78
senior tag
válasz
sellerbuyer #372 üzenetére
Egyébként is gusztustalan az egész.
Persze, én is hibás vagyok, tiszta sor. Mondjuk ha tudom, hogy egy telefon csere ekkora probléma lesz eszembe nem jut bekapcsolni ezt a kétlépcsős szart. De ugye a másik oldalon meg ott van az acc lopás. Division fórumot olvasom, ott azért durva történetekkel találkozik az ember.
Mindenesetre ha valki idetéved és be akarja állítani a kétlépcsős azonosítást, gondolja meg alaposan! És ha bármit változtat a telefonján, mindenképp lőjje ki előtte amíg megteheti.
A "meg kellett volnas őrizni a kódot" dumákra meg annyit, hogy van ahol meg tudják oldani a dolgot normálisan, telefont is cserélhetsz, gépet is cserélhetsz, és nincs ilyen probléma. Sőt, van normális, gyors, segítőkész support, akikkel fel lehet venni a kapcsolatot, ha netán mégis beszőtted magad.
Az adatokkal kapcsolatban is teljesen igazat adok Neked. Mondjuk engem hidegen hagy mit kezdenek az adataimmal, nincs sok titkom, vagy ha van akkor csak Ők tunak róla. De azért az durva, hogy most rákeresek valamire a telefonomon, aztán napokig azt dobja fel mindenféle bolt kínálatában a thablet, a pc, a telefon, minden... -
sellerbuyer
őstag
Sehol sem tudott. Odavisz onnan is a support a Uplay oldalára, ahol máris beleütközöl a kétlépcsősbe...
Csakis a FB oldalon tudod megolda(t)ni a problémát.
Nem kicsit szemét húzás a Ubitól!
Mindezt csak azért, hogy a gúglitól megkapják a kis alamizsnát az adatainkhoz való hozzáférésért... aztán azok meg eladják horror összegekért... Az egész egy marhanagy hókuszpókusz, hogy így a te biztonságod a lényeg, meg úgy... Össze-vissza kavarnak... közben senki nem veszi észre (senkinek nem jut eszébe odafigyelni rá), hogy már rég a gúgli ("tartalék") kódjaival lehet belépni mindenféle egyéb azonosítás nélkül...hoppá!
-
myckey
veterán
Frankó!
Haverom cserélte a telot, őt se engedi be az új készülék által generált kódokkal, de még a régi 6db os hitelesítővel sem.
Most várjuk a levelet, meg facbukon próbáljuk levadászni a supportot...
-
sellerbuyer
őstag
válasz
HunAtis81 #367 üzenetére
Hát nagyon nem.
Nálam soha nem volt kipipálva, hogy jegyezze meg az accomat belépéshez, tehát én mindig manuálisan léptem be a Uplay-be és pár nappal az ominózus eset előtt még simán be tudtam lépni, ahogy előtte is mindig, soha nem kért kétlépcsős marhaságot.
Akárhogy is, összességében kapják be, mert egy olyan szolgáltatást rendeltek hozzá a fiókomhoz, ami egyszerűen nem működik és ők tudtak róla, hogy nem fog mindenkinek működni, csak letojták magasról. Úgy voltak vele, hogy majd úgyis visít, akinél nem jó és a support majd megoldja (tény, hogy villámgyorsan megoldják, ha már odatalálsz a FB oldalra, mert máshol nem bírsz segítséget kérni, pont a belépési procedúra miatt). Fizetős cuccokhoz emberek nem férnek hozzá, olvasom, hogy vkinek új accot kellett csinálnia (játékok persze odalettek) emiatt... durva na...
-
HunAtis81
csendes tag
válasz
sellerbuyer #365 üzenetére
Nem az engedélyed nélkül kapcsolták be!
Te nyomtál rá, mikor telepítetted.
Én is rányomtam.
Ott van hogy 2 lépcsős azonosítás aktiválása. Apróval a kihagyás, és naggyal a beállítás.
Nem bekapcsolás, nehogy a paraszt ne aktiválja.
Én azt hittem valami testreszabás lesz.
De azzal már aktiváltam is. -
sellerbuyer
őstag
válasz
Anonymusxx #360 üzenetére
Én is nem rég vettem és most nem férek hozzá! Kösz Ubi, tényleg annyira f@szák vagytok!
-
sellerbuyer
őstag
válasz
HunAtis81 #361 üzenetére
Csakhogy most már a support is kéri a kétlépcsős azonosítást! Sajnos most én is úgy jártam, hogy cseszik elfogadni a kódokat, pedig azt írja, hogy a tartalék kódokat is használhatnám, de azokat sem fogadja el. Úgyhogy ez az egész egy hatalmas bullshit! Ha nem képesek stabil rendszert csinálni, akkor miért kapcsolták be a tudtom és beleegyezésem nélkül a kétlépcsős azonosítást?
-
l.skywalker
titán
Ugyan nem Uplay csak Upay
, de hazai akciókról játék terén ritkán tudok beszámolni:
Akit érdekel, egy kis XCOM és Maffia sorozat olcsóért:
-
HunAtis81
csendes tag
Nem tudom, ki hogy csinálja?!
Nálam a 2 lépcsős azonosítás zárt ki a kliensből.
Az ubisoft oldalára viszont be tudtam jelentkezni, csak az account infót nem engedte lekérni. (kódot kért)
Innen írtam a supportnak, bejelentkezve. Lényegében leírtam hogy kizártam magam a kliensből a 2 lépcsős azonosítás miatt.
1 óra sem telt el, és küldték a kódot, hogy a beszélgetésünkben küldjem vissza. Visszaküldtem, és egy óra múlva jött egy email hogy kikapcsolták a 2 lépcsős azonosítást.
Semmi egyebet nem kértek. -
Anonymusxx
senior tag
Írtam, de érdekes hogy közben megcsináltam telóra a google hitelesítő kódot, de egyet sem fogad el el ez a trágya...
ha nem tudok belépni a fiókomba egy bug miatt, akkor 100% hogy nem veszek több eredeti játékot, marad a warez...
Nem hiszem el hogy egy ilyen okádék szar klienst csináltak... -
wanted5
őstag
válasz
gabee jr #358 üzenetére
Persze, hogy megvan, lefotóztam mindkettőt, el is küldtem neki. De azt írta, hogy "original leaflet"-t küldjek neki, amin rajta van az aktiváló kód
. Még ha meg is lenne a blokk, azon akkor sincs semmi a játék nevén kívül.
A 2 játék közül meg szerinte az egyik nem is volt soha aktiválva a fiókomon, holott végigjátszottam nem is egyszer...
szerk.: ha meg arra a lapra gondol leaflet alatt, amin a kód van azt meg elküldtem neki. Vagyis, az egyik játékban semmi nem volt a lemezen kívül, és a kód bele volt ragasztva, a másikban pedig egy lapon, de úgy küldtem el neki mindkettőt
-
gabee jr
tag
Valami hülye, hozzá nem értő agentet fogtál ki, 4 évvel ezelőtti vásárlásnak ki őrzi manapság a blokkját? A játékok tokja csak megvan, nem? Abban a játék szériaszáma, amit lefotózva be szoktak kérni az agentek, ebből ők látják milyen accountra és hol regisztrálták a játékot. Csak ezen a vonalon tudsz elindulni. Ne add fel!
-
30z.Samu
félisten
Érdekesen működik a Uplay...akárcsak az Origin..ott is kiderült, hogy feltörték a fiókomat, de utána sok mindent nem akartak csinálni. Igaz, ott nem volt bekapcsolva a kétlépcsős azonosítás. Ott is csináltam újat és első dolgom az volt, hogy bekapcsoltam. Eddig egyedül a Steam-el nem volt bajom.
-
wanted5
őstag
Update, valószínűleg buktam az accountot.
Igaz csak a heroes 6 + kieg volt rajta, ami pénzbe került (+ ugye Ubi30 ingyenesek), de csak fájó dolog azért, főleg, hogy nem is tudhattam róla.
Nyilván nem zárolják az accountot, így végül is használhatom, játszhatok akármikor, de új játékokat nem érdemes erre raknom. 2-3-4 accountot meg nem szeretek semmiből sem használni.Anno egy MM-ben vettem egyszerre a 2 játékot, ugye dobozos mindkettő, a blokk meg már nincs meg, mert majd' 4 éve volt a dolog.
Az ügyfél szolgálatos azt mondja küldjem el az eredeti számlát, amin rajta van az aktiváló kód is, az MM-ben eleve nincs ilyen...
A másik dolog meg, hogy szerinte a kieg be se volt soha aktiválva az accountomon. WTF? Aznap mikor megvettem azonnal aktiváltam mindkettőt, sőt végig is játszottam, az összes achievment is megvan, amit csak a kiegészítőben lehet megszerezni.Na, erre varrjatok gombot.
-
SP4C3
veterán
válasz
Anonymusxx #353 üzenetére
Support-nak írj.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx #353 üzenetére
Írtam nekik facere, majd lesz valami...
-
Anonymusxx
senior tag
Szép, nem állítottam be semmilyen kétlépcsős azonosító kódot, erre mégis kéri....
Mit lehet csinálni?
-
HunAtis81
csendes tag
Jelentem, működik!
Írtam a supportnak egy levelet.
Küldtek egy kódot, amit vissza kellett küldenem egy megadott linkre kattintva.
Majd kikapcsolták a védelmet.
Azt hittem több hét, és nagy keverés lesz.
Pár óra volt az egész.... -
MK VII
veterán
Szia.
Szerintem jobbam jársz, ha nem állítod be.. Erről szól kb az utolsó 4-5 oldal 90%-a, hogy szopat a kétlépcsős és kizárják magukat az accukból az emberek... Többek közt én is.Mindjárt jön a kolléga aki majd megmondja, hogy semmi gond vele.
De... Kurva nagy gondok vannak vele... Gyakorlatilag egy kalap szar.
-
myckey
veterán
Üdv urak!
Érdemes a kétlépcsős azonosítást beállítani?
Csak mert nekem Microsoft telo van, és nem tudom rá az android és apple szoftvert tölteni.
Vagy inkább változtassam az e-mailt , és adjak meg egy jó hosszú jelszavat ?
Bár nem hiszem, hogy pont az én 3-4 játékom kellene bárkinek is, de azért rákérdek.
-
HunAtis81
csendes tag
válasz
gabee jr #343 üzenetére
Megvan a megerősítő email. A játékok kulcsai is itt vannak. (dobozosak) A gépen, és a telefonon be tudok lépni, csak oda nem ahol kéri a kódot.
A kódokat lefotóztam annó. (6db kód) Mindegyikkel beléptem már. Gondolom új kód kéne. A telefonon a generálót nem tudom ki hagyja meg a mai világban.... Életszerűtlen hogy ne cserélj telót, vagy ne frissítsd... stb. Ez így egy marhaságnak tűnik. Én nem találtam annó hogy hol lehet kikapcsolni ezt a védelmet. (kár)
Ha nem kapom vissza az accomat, azthiszem az életben nem veszek több ubis játékot.Köszi a segítséget! Szép napot.
-
gabee jr
tag
válasz
HunAtis81 #342 üzenetére
Ha a kétlépcsős azonosítás bekapcsolásakor kapott helyreállító kódokkal sem tudsz belépni a fiókba, akkor csak support. Mielőtt belefogsz a supportba, legyél biztos ezekben:
1, biztos jók a kódok, tuti azokkal próbálod, nem keverted össze semmi más helyreállító kóddal.
2. két óra eltelt a sikertelen próbálkozások között (sok kliens 2-4 órája lezárja az accountot több sikertelen belépést követően)
3. tudod az Uplay fiókadatokat, mikor melyik országból nyitottad, mik vannak a fiókon, van bizonyítékod, hogy tiéd volt az acc. -
HunAtis81
csendes tag
Üdv!
A problémám ugyan az, mint előttem pár embernek.
Nem enged be a kliens a 2 lépcsős azonosítás miatt.
Kaptam ellenőrző kódokat, szám szerint 6db-ot.
Már azokat sem fogadja el.
Ilyenkor van még valami lehetőség, vagy csak support?
Fene nem gondolta volna, hogy ilyen macerás ez az azonosítás.
Köszi a segítséget! -
törölt tag
Ez a durca nagy WD 2 update ez mindenkinek megjött ?
-
wanted5
őstag
Azt tudja esetleg valaki, hogy firefoxból miért nem lehet bejelentkezni webes felületen? Bejelentkezési hibát dob, chrome alól működik, fura.
Egyébként még nem válaszoltak, remélem sikerül megoldani az email problémát.
-
SP4C3
veterán
válasz
gabee jr #337 üzenetére
Neeem, én neeem.
A deriválásnál azért már elunja magát az ember, de nem csak matek órán, hanem gyártástechnológián, anyagismereten, sőt még informatikaórán is.
Első órákon a feladat az volt, hogy C++-ban kellett egy programot írni, ami a bevitt szöveget visszafelé kiírja. Drága osztálytársamat épp ellenőrizte a tanár és megkérte, hogy írja be a programba az ő (tanár) nevét, be is írta, erre a program kidobott egy kis szivecskét: ♥.
-
gabee jr
tag
válasz
30z.Samu #331 üzenetére
Nyugodtan törölheted az appot, el is hagyhatod a telefont, tönkre is mehet, nem kötelező a kétlépcsős azonosításhoz. De utolsó lehetőségként kellene lennie helyreállító kódnak, amire sokan csak legyintenek. Pedig rengeteg utánajárástól kíméli meg az account tulajdonost, sőt extrém esetben teljes fiókvesztéshez is vezethet, ha nem sikerül pontosan tisztázni a tulajdonviszonyokat.
Blizzard méretű és gazdagságú vállalatok meg tudják tenni, hogy saját -egyébként szerintem filléres- tokent adjanak ki a fiókok védelméhez. De ez is ritka, sőt már a Blizzard is a mobilos autentikációs appokat erőlteti mindenhol.
-
Delávégá
tag
válasz
gabee jr #329 üzenetére
Igazából a kétlépcsős azonosítás se okozna problémát ha az emberek gondolkodnának mielőtt cselekszenek. Nekem mindenhol be van állítva ahol csak lehet és lekopogom (kopp, kopp) még semmi gondom se volt vele. Pedig már telefont is cseréltem azóta és patentul ment minden. Helyreállító kódot nem írják fel mikor az alkalmazás vagy maga a weboldal ahol bekapcsolja felhívja rá a figyelmet. Letörli/akármit csinál az appal vagy a telefonnal és hoppá máris csak support. Csak kicsit kell odafigyelni és kész.
-
gabee jr
tag
Akkor kivágták alattad.
A lényegen nem változtat, jól csináltad, hogy nyitottál ticket-et.
Nem mindenkitől azt kérdezik mikor nyitottad a fiókot, és nem is kell rá pontosan hónapra válaszolni, az is lehet ha elküldöd a kódokat nem is kérnek egyéb dolgot, agenttől függ, aki majd az ügyed intézi. Az biztos, hogy be kell tudnia azonosítani, hogy te vagy a fiók előző/jogos tulaja.Javaslom, ha visszakapod az accot, nyiss neki egy Outlook v. Gmail fiókot. Jó hosszú és nehéz jelszóval mobilszám hitelesítéssel. Uplay acc-on két játék miatt ne kapcsold be a kétlépcsős azonosítást, mert több gondod okoz, mint biztonságot.
-
-
gabee jr
tag
Kivágtad magad alatt a fát! Az gondolom nem meglepetés, hogy minden instrukció, link és egyebek emailen érkezne, ez a kommunikáció alapja.
A legfontosabb kapocs a fiók és közted tehát az emaill volt, de mivel nincs tovább kommunikációs csatorna, kizárólag a support fog segíteni. A dobozos játékok kódjait kell elküldeni majd fotóként csatolva, de valószínűleg szükség lesz arra is, hogy megközelítőleg mikor készült az account, mikor léptél be utoljára és honnan stb. Ha tiéd volt ac acc. nem kell aggódni, be fognak tudni azonosítani, bár az Ubi support nem a gyorsaságáról híres, főleg most nem hétvégén és 3 nappal a For Honor megjelenése előtt.
Szóval türelem, sok! -
wanted5
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi a teendő, ha email címet szeretnék váltani, de nem kapom meg az emailt amiben a link van?
Konkrétabban van / volt egy microsoft email fiókom, aminek nem @hotmail.com volt a vége, hanem egyedi, aminek valószínűleg nem fizették az árát ezért letiltották, a felhasználóknak meg b@sztak szólni.
Szóval belépni sikerül, de minden mail visszapattan.Valakinek valamilyen ötlet?
A support mit mondana erre? Gyakorlatilag semmi extra nincs beállítva, vásárlás se történt, amivel igazolni tudnám, hogy az enyém az account. 2 játék van rajta, azok is dobozosan lettek vásárolva. -
gabee jr
tag
Aktivációs kód gondja egyszer lenne, és többet nem. Mivel nem lenne tovább a könyvtárában... Itt sincs pardon, vagy van, vagy nincs. (de ha nincs, megindokolják miért)
Nem vagy egyedül a problémával, küzdenek vele mások is:
SD kártyaolvasónak kiosztott meghajtó-betűjel probléma lesz.
Véletlenül nem G a meghajtója az SD kártyaolvasónak?
Frissítéseket szeded rendszeresen? -
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Régebben beállítottam a Kétlépcsős azonosítást a Uplay-hez, amihez ugye kell az alkalmazás is. Elsőre szépen működött is, de azóta én frissítettem a rendszert a telefonomon, ami azzal járt, hogy eltűnt minden alkalmazás róla. Szóval újratettem a Hitelesítőt is, de egyszerűen nem enged be a Uplay-be. Tudnátok segíteni miképpen tudnám működésre bírni? Köszönöm előre is válaszotok!
-
gabee jr
tag
De rá lehet! Csak az Uplay kliensnek meg kellene mutatni, hogy hol találja az állományokat!
1,
Kezd el leszedni a játékot az Upleyen keresztül, szedj le pár százalékot, szakítsd meg a letöltést. Zárd be a klienst.
2,
Fájlkezelővel keresd ki az Uplay mappából milyen néven és almappába kezdte el letölteni, jegyezd meg hol van!
3,
Fájlkezelővel keresd ki a Steam almappából az oda letöltött R6 állományokat, és másold be a kikeresett Uplay mappába az összeset és írasd felül.
4,
Indítsd el az Uplayt, keresd ki a játékot, és a bökj a letöltés gombra, mintha elkezdenéd letölteni. Ekkor a kliens egy kicsit vakarózik majd, mivel látni fogja, hogy le van már töltve a játék. Ha minden jól ment, most csinál magától egy file ellenőrzést és ha azóta kapott update-et a játék azt is pluszban letölti.
5,
szólj vissza ha sikerölt! -
bilko26
újonc
Sziasztok!
Tegnap volt ugye vége a R6 Siege nyílt hétvégenek megtetszett a game és ma meg is vettem (G2a). A problémám az lenne hogy a nyílt hétvége alatt a röpke 30 gb-t steames könyvtárba töltöttem és a kód amit vettem Uplayos nem lehetne valahogy kedves ubiszaftot rávenni hogy felismerje hogy nekem már le van töltve?Köszi előre is
-
gabee jr
tag
Nem!
A rendszer jól működik!
Az összes kétlépcsős azonosításnak az a lényege, hogy felírd és megőrizd a kétlépcsős azonosítás bekapcsolásakor kapott helyreállító kódokat. (arra az esetre ha az autentikátor már nem működne)A legfontosabb dolog viszont, hogy ne semmisítsd meg az autentikációs kódot előállító appot, pl. rom felülírással vagy egy véletlen uninstall-al.
-
MK VII
veterán
válasz
gabee jr #308 üzenetére
Ezt akkor most jól megállapítottad.
Nem, nem akartam szerintem sem én sem senki más kizárnia magát a kliensből és a profiljából sem.
Nem, nem tudtam, hogy ez ennyire szarul működik..
Nem, nem használom minden nap az accountomat és nem játszok minden nap Ubis játékokkal..
Most szerettem volna belépni és semmilyen ellenőrző kódot nem fogad el..
Nem, nem hiszem, hogy az én hibám a szar rendszer miatti kizárás..Köszönöm a figyelmet...
-
gabee jr
tag
Nagyon hasznos a kétlépcsős azonosítás, de nem való mindenkinek! Sajnos, ez az igazság.
Nehéz jelszó (kis és nagybetű, speciális karakter, szám 10-14 karakter hosszban) egy a fiókhoz használt modern emailszolgáltató (tehát nem Citromail) valamint annak megfelelő jelszavas védelme és a mobilszám hitelesítése (jelszó cseréhez/visszaállításhoz) én azt gondolom az estek 95%-ban elég a biztonsághoz.
Persze aki akar kínlódjon a kétlépcsőssel nyugodtan, de az esetek nagyobb százalékban azért fog szentségelni, mert kizárja magát a fiókból...
-
MK VII
veterán
válasz
Delávégá #306 üzenetére
No.. Addig eljutottam, hogy tudom használni a google authenticatort, kapok kódot viszont nem fogadja el egyiket sem a kliens..
Próbáltam a kliens újratelepítést.. Nem jártam sikerrel."Bejelentkezés után a Biztonsági beállítások menüpont alatt találod a kétlépcsős azonosítás ki és bekapcsolását."
Mármint, hol jelentkezek be?
Oldalon nincs biztonsági beállítások menüpont.
És itt sem fogadja el a kódokat. -
Delávégá
tag
"Helyreállító kódokat csak a kétlépcsős azonosítás aktiválása során kaphatsz. Kérjük, mentsd el és tárold őket megfelelően."
Ha meg ezt nem tetted meg akkor csak a support tud segíteni. Adatokat fognak kérni valószínűleg, esetleg egy játék aktiváló kódját.
Bejelentkezés után a Biztonsági beállítások menüpont alatt találod a kétlépcsős azonosítás ki és bekapcsolását.
-
MK VII
veterán
Üdv srácok...
Hogy tudok a kétlépcsős ellenőrzést kikapcsolni belépéshez?
Újraromoltam a telefonom ezért az app amit használni kell hozzá letörlődött.. Uplay-t is rég használtam, kb 2 hónapja. Elfelejtettem mit kell csinálni, de még azt is, hogy hol állítottam be ezt a fajta ellenőrzést.Szerk.. Na látom, nem csak én szopok ezzel a szar kétlépcsős azonosítással..
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
olyan prolémám van, hogy nem tudok bejelentkezni a fiókomba a kétlépcsős azonosítás miatt. a telefonon a hitelesítő által generált kódot nem fogadja el a kliens sem, illetve az uplay oldalán sem tudok bejelentkezni.
ja és hozzáteszem azóta nem fogadja el a hitelesítő kódját amióta másik telefonom vanelőre is köszönöm, ha van bárkinek bármi tippje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest