Hirdetés
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabee jr
tag
válasz
Delávégá
üzenetére
Sajnos az Uplay elég instabil, bugos, megbízhatatlan és sorolhatnánk rá napesitg a negatív jelzőket. A Stem nyomában sem ér, ami azért is dühítő, mert ha a keretprogram maga szar (Uplay), akkor a játék is élvezhetetlenen lesz, vagy rosszabb esetben el sem indul.
Sajnos az Ubisoftnak már van annyi pénze és a hatalma, hogy egy ilyen fos programot, mint az Uplay lenyomjon az emberek torkán, akik ezt kénytelen-kelletlen elviselik. (vagy játszanak a virágbolti verzióval, de abba most nem menjünk bele)
Egyébként érdekes, mert szerintem helyszín függő is a dolog. Én az Egyesült Királyságból játszom, igaz nem sokszor, de nagyon-nagyon ritkán botlok bármilyen problémába. Viszont sok kelet-európai (lengyel, szlovák, magyar) felhasználó panaszkodik. Sokszor van szerver probléma, tehát már nem férnek fel a saját régiójukban a nekik szánt szerverre, e helyett dobja őket a keretprogram tovább a legközelebbi nyugati régiós szerverre, ami meg már szintén csúcsra van járatva. Ekkor törethet olyan, hogy ugyan beenged a játék és játszani is lehet, de nem szinkronizál a program nincs multiplayer, nem tudsz visszalépni stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Béta iOS-t használók topikja
- Windows 11
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest