- Milyen széket vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisztopher
újonc
hali mindenkinek!
tudom ez nem ide tartozik de egy kicsit talán mégis lenne egy nagy problémám amire nem tudunk rájönni.
mult héten hétfőn megvettem a sieget 2 napot ment a játék majd 3.napon a uplay program kidobott egy olyan üzenetet bejelentkezésnél h the ubisoft server is not available at this time please try again later. egész héten ezt csinálta mig vasárnap felentem haveromhoz hátha tud vele mit kezdeni érdekes modon elinditottam a játékot és simán csatlakozott uplayre és indult a game. na mondom biztos megcsinálták a szervert....
hát tévedtem hazaértem inditanám a játékot ugyanazt dobta ki azóta sem megy a játék minden nap megnézem mindent de télleg mindent megpróbáltunk. ujratettem a game et a uplayt mindent. full 0 ról és igysem ment egyszerűen nem tudom mi lehet a baja tűzfal nem blokkolja semmi virusirtom nincs azsem blokkolhatja.... még annyi esetleg h haveromnak digi je van nekem upc-m nemtudom mennyire lehet ez fontos de lementem másik haverhoz akinek szintén upc je van ott se ment. akinek volt már ehhez hasonló problémája kérem jelezzen nagyon fontos lenne ugyanis nem azért vettem meg steam ről a játékot h 2 napig használjam majd bekrepáljon.... próbáltam viszatéritést kérni de elitasitották mivel 11 óra van a game be és ugye a maximum ami a szabályzatba levan irva 2 óra....
a segitséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák

- Notebook Dell Latitude 7300 i5-8265U/ 8GB /256GB SSD/FHD Touch/Win11Pro szinte mint az új Garancia
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- SK Hynix 64 GB DDR4-2400T 2 x 32 GB (HMA84GR7MFR4N-UH) Szerver memória
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest