Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
kolnay
senior tag
A fórumot zároltatom!
u.i: a digi a jobb -
ragazzo
őstag
Bocsássatok meg,de ennek a flamelésnek semmi de semmi értelme.

-
kolnay
senior tag
Ha már nem vagy előfizető a beltéri semmire sem jó
Hát ez nem igaz!!!
Ingyenes adókra jó!
Jah, és ingyen van!!!!mert az első félévben nem fizetsz semmit(alapcsomag) tehát ezt úgy is nézhetjük, hogy ingyen van a beltéri!!!!
UPC fanok kifejezésedhez pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy olvasgasd csak a DigiTv topikot, és magad is rájöhetsz, hogy csak Digi fanok léteznek, akik előszeretettel ugatnak le mindenkit aki kritikával meri illetni a szolgáltatójukat, és mindenféle nevetséges történettel szórakoztatják egymást a gonosz multi UPC-ről.
olvasom is mert nagyon sok mindent tuttam meg amire magamtól nem jöttem volna rá!
Mert mintha te nem lennél UPC fan!
Mér, a UPC nem szemét???
Nem veszed észre,hogy csak meglop???
Ha nem akkor nálad nagy gondok vannak!!! -
thaler2
senior tag
A UPC fanok kifejezésedhez pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy olvasgasd csak a DigiTv topikot, és magad is rájöhetsz, hogy csak Digi fanok léteznek, akik előszeretettel ugatnak le mindenkit aki kritikával meri illetni a szolgáltatójukat, és mindenféle nevetséges történettel szórakoztatják egymást a gonosz multi UPC-ről.
Közben a felének nincs digi-tv előfizetése... -
c.andrew
tag
Teljesen igazad van, csakhogy...
Ha már nem vagy előfizető a beltéri semmire sem jó. Sem a Digis, sem a UPC-s.
A UPC-nek visszaadod, és egy filléredbe sem került, a Digiset meg megvetted feleslegesen. Ha elromlik akkor a UPC kicseréli, a Digit pedig javíttathatod hogy akarod.
Egyébként tényleg teljesen felesleges vitát gerjeszteni arról, hogy melyik a jobb. Minőségben nem sok különbség van a kettő között. Nekem speciel hiányozna a NG, a Tv Paprika, és a Filmmúzeum amik a UPC-n foghatóak. A Digi egyetlen előnye jelenleg az olcsósága.
A UPC fanok kifejezésedhez pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy olvasgasd csak a DigiTv topikot, és magad is rájöhetsz, hogy csak Digi fanok léteznek, akik előszeretettel ugatnak le mindenkit aki kritikával meri illetni a szolgáltatójukat, és mindenféle nevetséges történettel szórakoztatják egymást a gonosz multi UPC-ről. -
vazzz
őstag
Hót felesleges ez a topic...

Egy normális leírás kellene, melyik mit nyújt és majd az alapján mindenki eldönti, mit akar.
Személy szerint engem piszkosul zavart, hogy a digitv-s topicban térdre kell borulni és imádni a digit, ha jó, ha rossz... nevetséges.
Itt ugyanezt folytatni hülyeség. Egyáltalán azt sem értem, mi a fészkes fenének kell ide fun club? Mindkettőnél ugyanolyan szar műsorok vannak a tv-ben.
Az meg, hogy kinek mi éri meg jobban, azt mindenki döntse el saját maga.
Tényeket kellene leírni, nem újabb veszekedős topicokat nyitni.
-
ragazzo
őstag
Lehet hogy érdemes lenne záratni a topicot.Elég kihalt.
-
kolnay
senior tag
ááááááá, szerintem zárhatjátok.

-
kolnay
senior tag
UP
-
kolnay
senior tag
up
-
kolnay
senior tag
Én nekem digim van, de láttam upc-t is.
Az télleg igaz, hogy vastag felhőknél elmegy a jel.
De ez csak a ''gyári digis''(nemtom hogy nevezzem) cuccal van így.
Egy kicsit nagyobb antennával nincs ilyen gond.
Sokan azt mondják, hogy a UPCd-nek jobb a képe.
Hát nem is tudom.
Szerintem ugyan olyan, a diginél a gyors mozgásoknál kockásodik.
A hang, nem értek hozzá, hogy mit kell figyelni benne de az én füleimnek az is ugyanaz...
Az árak viszont a diginél ugye sokkal kedvezőbbek.
Én mindenesetre a digi mellett voksolok, mert hiába rosszabb egy kicsit a minősége, nekem annyi felárat nem ér meg.Szerintem így is nagyon élvezhető minden.De peszre mindenkinek megvan a maga véleménye!!!
-
xdragon
tag
Én úgy tudom hogy a digitv olcsóbb meg akciózik ezerrel de a minősége rosszabb mint a upc-nek. Ha pl szar az időjárás akkor a digitv egyből kikapcs, upc-nek erősebb a jel és nem annyira labilis a vétel.
-
kolnay
senior tag
up
-
kolnay
senior tag
Hello!
Na ittt lehet vitázni!
Beszéljétek meg melyik a jobb, meg ilyenek!
(ezt a témát azért nyitottam mer egykor a digis témában szerettek vitázni az UPC fanok és hát most itt a lehetőség!)
Aktív témák
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest